Split Tech City: Predavanje o skaliranju blockchaina - izazovima i rješenjima

Svi dalmatinski zaljubljenici u blockchain tehnologiju nadolazeći vikend će doći na svoje. Udruga UBIK (Udruga za blockchain i kriptovalute) i StoneBlock, u suradnji sa Split Tech Cityjem, organiziraju blockchain meetup i dovode zvučna imena industrije koja će svojim predavanjima i panel raspravom zainteresirati i one koji možda do sada nisu pretjerano dolazili u doticaj s blockchainom. Meetup će se održati u subotu, 17.04. u bašti splitske udruge Kvart, na adresi Papandopulova 3 (Trstenik) s početkom u 15 sati. Gost predavač je Jovica Popović, Developer Evangelist u firmi Ava Labs, koji će održati predavanje na temu "Uvod u Avalanche". Na panel raspravi koja je na rasporedu u 17 sati, uz Jovicu će još sudjelovati i Mislav Javor te Luka Sučić, a pričati će se o vrućoj temi - skaliranju blockchaina - izazovima i rješenjima. Prijave za meetup zaprimaju se na linku, a zbog poznatih ograničenja vezanih za okupljanja, dozvoljeno je samo 25 sudionika. No, iskoristit će se sve blagodati tehnologije i pokrenuti FB live stream za one koji budu željeli tim putem pratiti događaj. Požurite s prijavom za meetup jer je broj sudionika ograničen.

AGENDA

15:00: Uvodni govor domaćina: Edi Sinovčić/Toni Trivković/Stipe Plejić
15:05: Predstavljanje UBIK-a / StoneBlock-a / Split Tech City-ja i zajedničke suradnje
15:15: Jovica Popović – Ava Labs: Uvod u AVAX /Avalanche /Q&A
17:00: Panel raspravaSkaliranje blockchaina: Izazovi i rješenja (moderator: Edi Sinovčić, panelisti: Jovica Popović, Mislav Javor i Luka Sučić)

O Jovici

Jovica je developer s višegodišnjim iskustvom u programiranju, arhitekturi sustava i vođenju razvojnih timova. U crypocurrency svijetu je kao entuzijast od 2016. godine te Avalanche prati i promovira odkad je objavljen Team Rocket whitepaper u svibnju 2018. godine. Aktivno radi na Avalanche platformi od početka 2020., a Ava Labs-u se, kao Developer Evangelist, pridružio krajem prošle godine.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 44 guests and no members online