Splitski Festival: Pune Prokurative pozdravile povratak Dalmacije

grdovićPrva je večer Splitskog festivala prošla. Iza nas je 19 ispjevanih melodija, prvi pobjednik i finalisti. Publika, koja nije više imala gdje sjesti na Prokurativama, je bila izrazito zadovoljna onim što je vidjela i čula. - Na Festival je došao i gradonačelnik Željko Kerum, novinari prezadovoljni PRESS klubom i VIP tretmanom... ma sve u svemu - Dalmacija se vratila na Prokurative! Dobar dio izvođača potrudio se da na sceni ima kompleksnu koreografiju, pa je tako Gego na pozornicu izišao s optimistom koji mu je "pomogao" da opjeva najpoznatiju regatu među domaćim jedriličarima, Mrduju ...

SPLITSKI FESTIVAL 2009.

Pune Prokurative pozdravile povratak Dalmacije

Izvor: SplitskiFestival.com

Legenda u scenskim nastupima na domaćim festivalima zasigurno je Mucalo koji je i večeras publiku oduševio ne samo stihovima skladbe koju je izvodio već i brojem učesnica njegove plesne točke.

grdovićNo, zasigurno će u srcima i sjećanju svih prisutnih na Prokurativi, ali i onih ispred malih ekrana, ostati kontakt Mladena Grdovića sa publikom. Taj je Zadranin, inače omiljen u Splitu, odmah nakon nekoliko otpjevanih taktova na sceni sišao sa pozornice među publiku.

Festivalu se, unatoč brojnim obavezama, rado pridružio i gradonačelnik Splita - Željko Kerum, koji je time demantirao ćakule o nesuglasicama sa festivalskim vodstvom, te se dobro zabavio u backstageu.

VIP tretman sa stolovima punim sponzorskih pića i grickalica oduševio je zasebne uzvanike, ali i novinarsku "sedmu silu", dosad nenaviklu na ovakav "kraljevski" tretman. Novouspostavljeni PRESS club pod kolonadama pružio je novinarima izuzetan komod, mogućnost gledanja i rada, i nesmetan prolaz prema backstageu za posebne izjave.

U pauzi, dok su se zbrajali glasovi, publici je nezaboravan show program priredila udruga Kam-Hram.

Druga festivalska večer održati će se u petak s početkom u 21 sat, a program popratnih festivalskih događanja je također vrlo zanimljiv.

splitski festival

U 13:00 h Croatia Records predstavlja nova izdanja i potpisuje 5 godišnji Ugovor sa Harijem Rončevićem u hotelu "Marmont", u 23:30 h Aquarius Records predstavlja novi album Tedija Spalata u konobi Kod Fife, a duboko poslije ponoći usljediti će Fashion TV party u Hemingway clubu.

...

Povezani članci

Who's Online

We have 182 guests and no members online