NK Split: Braća Vitajić na tribinama..

Braća VitaićBraća VitaićZbog nepotpisivanja predloženih im ugovora dramatičnu pobjedu nogometaša Splita u sudačkoj nadoknadi nad Suhopoljem preskočila su braća Frane i Ante Vitaić, te ponajbolji igrač ove sezone Josip Serdarušić. Umjesto da se na travnjaku Parka mladeži bore sa suigračima, odlukom uprave kluba predvođene predsjednikom Slavenom Žužulom, oni su susret promatrali s tribine. Izostanak trojca umalo je skupo stajao “crvene” koji su ipak slavljem povećali prednost na vrhu. Uprava Splita ponudila je svim nogometašima ugovore u želji da, i prije formalnog ulaska kluba u Prvu ligu, riješi tu brigu, a pritom se i zaštiti od aspiracija drugih klubova prema igračima koji nisu bili vezani ugovorima. Spomenuta trojica nisu prije susreta sa Suhopoljem pristala potpisati ugovore koje im je klub ponudio i koje su suigrači potpisivali u petak, pa do daljnjeg neće igrati,... piše današnja Slobodna Dalmacija ...

ZAKON BRAĆE

Piše: Frane Vulas / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


vitaićKako doznaje Slobodna Dalmacija, nisu sporne visine ugovora niti njihovo trajanje, riječ je o detaljima i sitnicama koje bi trebalo utanačiti na relaciji klub - igrači. Braća Vitaić, kojima su ponuđeni dvogodišnji ugovori, zatražili su dodatne razgovore oko korekcija pojedinosti ugovora.


- Ništa nije sporno, pogotovo što su ostali igrači potpisali. Mjesec dana smo pripremali ugovore koji su korektni i nisu nikog iznenadili. Nisu im zatvorena vrata kluba, imaju vremena predomisliti se. Nadam se da će se sve brzo riješiti i da će biti vraćeni u momčad - zaključio je sportski direktor "crvenih" Nenad Pralija.

Povezani članci

Who's Online

We have 175 guests and no members online