Poduzetnički kafić: Pokrenite svoje ideje!

Novo izdanje, već deseto, Poduzetničkog kafića Split održati će se u srijedu, 25.10.2017.g. s početkom u 18 sati u Hotelu Park, Hatzeov perivoj 3, Split. Tema desetog Poduzetničkog kafića je "Pokrenite svoje ideje!“, a gosti ovog druženja sadašnjih i budućih poduzetnika u neformalnoj atmosferi su: ANTE DAGELIĆ, veliki as i asistent na FESB-u te suosnivač  trgovačkog društva  SOL ITUM d.o.o. poznati po svom  proizvodu  web sustavu GetbyBus za online prodaju autobusnih karata, BRUNA BAJIĆ, autorica filma "Modri kavez“ koji govori o životu ljudi čiji je život i život njihovih obitelji obilježilo more i pomorstvo; IVANA IVIĆ, direktorica trgovačkog društva Super ured d.o.o. dizajneri radnog prostora WIP Coworking na Žnjanu i DARIO BORAS, direktor trgovačkog društva Amplifico d.o.o. s nagrađivanom aplikacijom "Smart parking barirer" - inovativan način parkiranja. Ulaz je slobodan no dudjelovanje je potrebno prijaviti na mail info @ poduzetnickikafic.hr ili na telefon 021/612-673. Kavom i kolačima časte organizatori.

MB
 
Poduzetnički kafić Split je jedna od aktivnosti koju je Grad Split provodio u sklopu EU projekta "Malom kavom do velikog posla" zajedno sa svojim partnerima, Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. Split. Ukupna vrijednosti projekta od 297.715,08 kuna je u cijelosti financirana iz Europskog socijalnog fonda.

Obzirom da je provedba projekta završila, kao i financiranje iz EU fondova, Grad Split sa svojim partnerima i dalje nastavlja s organizacijom Poduzetničkih kafića, a sve s ciljem stvaranja pozitivnog poduzetničkog okruženja, unapređenja poduzetničke kulture te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika organiziranjem neformalnih druženja i razmjenom iskustava u Poduzetničkom kafiću Split, a čime se istovremeno osigurava održivost projekta.
 
Više informacija potražite na stranici www.poduzetnickikafic.hr i facebook stranici www.facebook.com/poduzetnickikafic.hr.

Povezani članci

Who's Online

We have 423 guests and no members online