IKEA dostavni centar Split počinje s radom u kolovozu

IKEA tijekom kolovoza otvara dostavni centar u Splitu - zamišljen je kao "pick-up point", mjesto na kojem će njihovi kupci moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine a troškovi dostave u dostavni centar iznosit će 99 kuna te će i vrijeme dostave biti kraće nego do sada. Dostavni centar Splitu biti će u City Centeru one i u njemu će posao naći pet djelatnika.

IKEA dolazi u Split, za početak samo s dostavnim centrom

Izvor: Slobodna Dalmacija

IKEA do kraja ljeta otvara dostavni centar u Splitu - zamišljen je kao "pick-up point", mjesto na kojem će njihovi kupci moći preuzeti naručenu robu a da ne plaćaju dostavu iz Zagreba, no lokaciju na kojoj će se nalaziti švedski vlasnici globalnog lanca još uvijek nisu spremni podijeliti s javnosti.

Kako bilo, planirano je da se IKEA-ino skladište prostire na oko 1500 metara četvornih, dok bi se naknadno uredilo i 1000 kvadrata izložbenog prostora, gdje će se moći uživo "opipati" dio namještaja, piše, a tko drugi doli Ivan Kaštelan, na stranicama Slobodne Dalmacije.

Glede moguće lokacije nagađa se s susjedstvom City Centera, gdje je u izmjenama GUP-a zatražena promjena namjene sadašnje "zelene zone" u građevinsku, i to na novih 10.000 poslovnih kvadrata na istočnoj strani aktualne šoping-meke.