Ultra Split: Majka svih partija

Ultra SplitNajveći glazbeni događaj u povijesti Hrvatske, Ultra Music Festival, vodeći i najpoznatiji festival elektronske glazbe, dolazi u Split i u Hvar od 12. do 14. srpnja 2013. godine. Hrvatska je jedina europska destinacija ovog velikog festivala koje će se ovdje održavati i sljedećih pet godina. Splitski Poljud i Amfora Grand Beach Resort na Hvaru ugostiti će 60-ak tisuća ljubitelja elektronske glazbe koje će zabavljati vodeći DJ-i svijeta. Split i Dalmacija će se zahvaljujući ovom događanju upisati na kartu vodećih svjetskih lifestyle destinacija s vrhunskom glazbenom festivalskom ponudom ...

ULTRA SPLIT 2013

Majka svih partija u SplituAfrojack, Armin Van Buuren, Avicci, Carl Cox i Hardwell će nastupiti u oba festivalaka dana, petak, 12.07 i subotu 13.07.

Art Department, Arty, Fedde Le Grand, Luciano, Nicky Romero, Porter Robinson, Sander Van Doorn i Umek je postav prvog dana, a u subotu će nas zabavaljati Bingo Players, Guy Gerber, Jamie Jones, Krewella, Marco Carola, Reboot, Riot Gear i Swanky Tunes.

Na Hvaru će posjetitelje festivala i VIP goste zabavaljti i Steve Aoki, Erick Morillo, Dada Life,..

Prvo izdanje Ultra festivala održano je 1999. godine u Miamiju, a ubrzo je steklo kultni status najvećeg svjetskog fstivala elektronske glazbe.

Ultra Music Festival u ožujku je 2012. godine okupio čak 165.000 posjetitelja, a među izvođačima koji su tijekom godina nastupali na festivalskim pozornicama diljem svijeta ističu se David Guetta, Madonna, Black Eyed Peas, Armin Van Buuren, Depeche Mode, LMFAO, Skrillex, Tiesto, Avici, Fedde Le Grand, Fatboy Slim, Carl Cox, Chase and Status, Laidback Luke i mnogi drugi.

Povezani članci

Who's Online

We have 130 guests and no members online