Zzzzapp pobjednik splitskog Startup Livea

Zzzzapp ekipaProjekt čudnog imena Zzzzapp osvojio je prvo mjesto na natjecanju na konferenciji Startup Live koja se ovog vikenda održavala u Splitu, piše Ilija Brajković na stranicama Bug.hr. Iza imena Zzzzapp se krije projekt koji svaku Wi-Fi mrežu pretvara u sustav za distribuciju elektroničkih sadržaja i interaktivnu "početnu stranicu" koja zamjenjuje klasičnu autorizaciju putem lozinke na kakvu su svi navikli. Zzzzapp klijentima omogućuje kreiranje posebne početne stranice za sve njihove goste koji se logiraju na njihovu bežičnu mrežu i omogućuje im prikazivanje ciljanih poruka prije nego što gost nastavi surfati internetom ...

NAŠLI SE U SPLITU AMERIKANAC, RUS I HRVAT...

Zzzzapp pobjednik splitskog Startup Livea

Piše: Ilija Brajković / Bug.hr
Izvor:
Bug.hr

Kako su izjavili, startali su iz Splita gdje su potpisali ugovore sa 80% klijenata kojima su pristupili, a gosti koji koriste njihov sustav se na stranici klijenta zadrži prosječno preko 30 sekundi prije nego upiše svoj PIN i nastavi surfati.

Zanimljivo je da su tvrtku u Splitu osnovali Hrvat, Amerikanac i Rus, što je u ovom slučaju očito bila dobitna kombinacija.

Drugo i treće mjesto su osvojile ekipe iz Zagreba: PhotoPay i Mash.me.

startup live split

Na konferenciji se okupilo oko 250 sudionika i natjecatelja koji su osim natjecateljskog djela, mogli uživati u edukativnom i zabavnom dijelu konferecije.

Startup Live Split je potvrdio buđenje hrvatske startup scene i predstavio Split kao odlično mjesto za održavanje ovakvih skupova.