Omiški laburisti proslavili prvu godišnjicu rada u zajednici

Omiški laburistiOmiški laburisti, ogranak Hrvatskih laburista, proslavili su prvu godišnjicu rada. Svojim inicijativama, radom i političkom prisutnošću u svojoj lokalnoj zajednici uspješno su prezentirali i autentično pokazali što je sustav vrijednosti i politički program za koji se bore Hrvatski laburisti, tj. prisjetili su svoje sugrađane da je rad osnovna vrijednost iz kojega nastaje sve ostalo i da pošten i predan rad treba pravilno vrednovati i primjereno nagraditi, ne upadajući u zamke površnog politiziranja na tragu lijevo-desnih ideoloških svrstavanja ...

NEMA KRUHA BEZ RADA

Prva godišnjica omiških laburista proslavljena u duhu dalmatinske fešte

Izvor: Omiški laburisti

Ogranak na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Zelićem i tajnikom Zoranom Juragom pokazuje da zna "uigrati“ svoju ekipu i već su s nekoliko inicijativa i akcija pokazali da neće samo "statirati" u političkom životu Omiša i okolice.

Napominjemo da Omiški laburisti sami dragovoljno financiraju svoj stranački prostor, čime pokazuju političku ozbiljnost i upornost, a mogu poslužiti kao primjer i drugima.

Omiški laburisti

I prigodna "rođendanska" fešta omiških Laburista financirana je osobnim prilozima članova, a pozvani su bili i gosti iz ostalih ogranaka, te Podružnice Splitsko-dalmatinske županije.

Fešti su se odazvali i prijatelji i simpatizeri stranke, a družilo se i veselilo do ranih jutarnjih sati u pravom dalmatinskom ozračju.

Povezani članci

Who's Online

We have 278 guests and no members online