Omiški espresso: Provalio u ured gradonačelnika zbog - aparata za kavu

Provalnik koji je prošli tjedan upao u urede omiške gradske uprave na Trgu kralja Tomislava, uključujući i onaj gradonačelnika Ivana Kovačića, na taj se potez odlučio zbog - gotovine iz aparata za kavu. Pokazali su to rezultati očevida kojim je utvrđeno kako je iz aparata "nestalo" oko osamsto kuna. Sveukupna pričinjena šteta pak cijeni se na 5.000 kuna od čega se veći dio odnosi na uništeni aparat...

OMIŠKI ESPRESSO

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija

U noći s petka na subotu, odnosno sa 6. na 7. prosinca, za sada nepoznati počinitelj provalio je u ured omiškoga gradonačelnika Ivana Kovačića, a provaljeno je, službeno nam je priopćeno iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, i u urede Kovačićevih najbližih suradnika.

- Provala se nedvojbeno dogodila, no za sada još uvijek ne možemo reći što je i je li uopće išta ukradeno iz prostorija kojima se koristi omiška gradska uprava. Izvidi su u tijeku, a javnost će o svemu biti pravodobno obaviještena - kazala nam je Ana Čepić iz Odjela za odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske.

Posebno je zanimljivo što je provala uslijedila tri dana nakon što su, kako saznajemo, inspektori Službe gospodarskoga kriminaliteta i korupcije PU splitsko-dalmatinske od Ivana Kovačića zatražili da im do ponedjeljka, 9. prosinca, dostavi dokumente vezane za brojne afere koje su ostale iza dugogodišnje vladavine Ivana Škaričića.

PROČITAJTE VIŠE..

Povezani članci

Who's Online

We have 247 guests and no members online