Vikend restorana

Već tradicionalna gastronomska fešta, manifestacija "Vikend restorana", održati će se od 7. do 9. veljače, a po popularnim cijenama od 99 do 119 kuna po osobi nudi probrane delicije u tri slijeda. Prilika je to i da na vrijeme za svoju dragu/dragana ili prijateljsko okupljanje odaberete neko ugodno mjesto za novi lijepi i ukusni ugostiteljski doživljaj.
Vikend restorana nudi i lijepu prigodu da po pristupačnoj cijeni degustirate ponajbolje od onoga što neki od najboljih kuhara u okolici pripremaju za svoje goste. Izbor, znamo, neće biti lagan, sljedovi su itekako primamljivi, neki restorani nude i izbor između više menija, što sveukupno jamči večeru za pamćenje.
A sve to bez Valentinovske gužve, i za zaboravne ljubavnike najcrnjeg scenarija, onaj prepunog restorana bez i jednog slobodnog stola.
U akciju su se uključila poznata restorantska imena - Kaštil Slanica, Noštromo, Zrno soli, Del posto, Conlemani, Fabrique, Ami Pub, Terminal F i Olive Tree - vaše je samo da odaberete na vrijeme i iznenadite najdražu ili pak nazovete već uigranu marendašku ekipu...  a evo i što se nudi na menijima ...

VIKEND RESTORANA

Evo i vikend ponude restorana KAŠTIL SLANICA. Ne brinite se time što je cesta od Omiša do Kaštil Slanice zatvorena radnim danom od 8 do 18 sati jer dolazi nam vikend. A poznato je da naši cestari ne rade vikendom.Za predjelo su nam Rogošići spremili sljedeće:

- Bruschettu od kruha ispod peke, s domaćom šalšom, rikulom, slanim inćunima i sirom

- Krem juhu od rašćike!

- Crni rižot od sipe

Glavno jelo moramo birati između dolje navedenog, premda bi bilo super probati malo od svega... :-)

- Biftek tagliata s parmezanom, rikulom i pekarskim krumpirom

- Dalmatinska pašticada s domaćim njokima

- Pohane žabe s tartar umakom

Od slatkog Nada je zamutila:

- Rožatu

- Čokoladnu tortu s narančom

- Palačinke "Kaštil Slanica" s preljevom od višanja

Cijena menija iznosi 119 kn po osobi. Rezervirati stol možete pozivom na tel: 021 861 783.

Dobar tek!
 

Restoram CONLEMANI u sklopu hotela Le Meridien Lav nudi specijalitete talijanske kuhinje pripremljene na moderan i inovativan način, a za Vikenda restorana od 9.2. do 11.2. pripremio je zanimljivi jelovnik:

- Punjene masline, grissini s pršutom, bruschetta s rajčicama i bosiljkom, pečena paprika, zapečeni kruh s češnjakom, pohani sir Pecorino poslužen s umacima

- Tanko rezana govedina s grilanim povrćem, pečenim krumpirom, listićima tartufa i parmezanom

- Zabaglione od naranče s karameliziranom zelenom jabukom

- Čaša vina / Petit fours uz čaj ili kavu

I to sve za 119 HRK po osobi.

Za više informacija i rezervacije  kontaktirajte Restoran Conlemani na  +385 21 500 240 ili 021 500 500 te putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .