Osnovan Domovinski pokret Miroslava Škore

Miroslav Škoro je, nakon najave da će osnovati političku stranku, jučer i službeno predstavio stranku Domovinski pokret Miroslava Škore.
- Moje je ime u nazivu stranke da bi bila prepoznatljivija - objasnio je Škoro i dodao da su izabrani članovi Domovinskog odbora. To su Miljenko Čurić, Anita Freiman, Ivan Enjingi, Nikola Grabovac, Josip Jović, Ivan Krpan, Zvonko Lovrić, Vedran Mlikota, Stipo Mlinarić Ćipe, Igor Peternel, Mario Radić, Ante Rončević, Ivan Šušnjar, Marin Topić, Vesna Vučemilović, Milan Vrkljan i Dinko Škegro. Škoro je rekao da želi stvoriti pokret koji će ispravljati nepravde.
- Svatko tko se želi u politici bogatiti ili trgovati mandatima ovdje nije dobrodošao. To vam želim reći odmah. Ti imaju već dovoljno stranki, od HDZ-a SDP-a i HNS-a pa nadalje - kazao je. Naglasio je da je demografska revitalizacija strateško pitanje za našu zemlju..

NOVA STRANKA

‘Tko se želi obogatiti ili trgovati, nije dobrodošao'

Izvor: Slobodna Dalmacija

- Razgovarat ću sa svima, zato i jesam osnovao pokret. Pokret je nešto drugo nego stranka. Nadam se da ćemo prerasti u stranku i svi su nam dobrodošli - objasnio je Škoro i dodao da s HDZ-om nema razloga za razgovor dok ne prođu izbori.

Istaknuo je da u svojem pokretu ne želi one koji namjeravaju trgovati mandatima te je poručio onima koji mu se zato namjeravaju priključiti neka ni ne pokušavaju. Vladavina prava jedan je od tri stupa svakoga pravednog društva - rekao je Škoro i poručio da vlast postoji kako bi služila narodu.