Završnica malonogometnog turnira Jesenice Open 2012

jesenice open 2012U čast praznika pobjede i domovinske zahvalnosti, te dana branitelja, večeras, 05. kolovoza 2012. u 19,00 sati, na igralištu iza Blagajne u starom selu Jesenice u organizaciji Udruge Jesenice odigrati će se završnica malonogometnog turnira JESENICE OPEN 2012. Tko će osvojiti prvu nogometnu Gungu pitanje je od milijun lipa! U igri su još četiri ekipe, sve bolja od bolje ...

JESENICE OPEN 2012

Završnica malonogometnog turnira Jesenice Open 2012

Izvor: Udruga Jesenice

Jučer su se odigrale utakmice četvrtfinala. Prvi su na teren izašli ljuti protivnici, HAUSE bend, predvođen nogometnim pjesnikom Mariom Patrice Bartulovićem, protiv BAJSO benda, predvođenim  odličnim Vladom Tomašem.

jesenice open 2012

Kako je BAJSO bend, ostao samo na tri igrača zbog neodgodivih radnih obveza članova ekipe, to je u konačnosti u ovoj utakmici presudila duža klupa HAUSA, posebno uvođenjem "Martina iz Zagreba, Martin u Zagreb".

Ovdje posebno treba istaknuti Vladu Tomaša, koji je zbog tanke klupe, morao priznati  sportski poraz, ali je uz to, u nastavku večeri,  zbog neodgovornih postupaka suvopotočana doživio osobne khmm.. neugodnosti. Ovim putem se cijeli Suvi Potok ispričava Vladi Tomašu zbog doživljenih neugodnosti.

pioniri orija na jesenice open 2012

U sljedećoj utakmici, dugoratska Barcelona, predvođena Marinom Roguljićem, nije uspijela protiv ekipe R2R (Robert Spain, Robert Zemunik, Romeo Perišić), ekipe stokilaša,  koja uz kile i godine, posjeduje i godinama nakupljeno najfinije vrhunsko malonogometno umijeće. Ipak, budučnost je na njihovoj strani, samo bez žurbe Mališani.

R2R - Robert Spain, Robert Zemunik, Romeo Perišić

U utakmici večeri, Braća Plejić i Luka Bradarić su se trudili, bili su u pojedinim trenucima veoma blizu, ali sreća ih nije htjela. Suvopotočki nogometni biser Neven Klarić, i njegovi, jednostavno su na kraju pokazali da su bolji, a opet je blistao Bruno ZAX Zakarija, koji je  "špicokom" opet postigao vrhunski gol za vodstvo svoje ekipe. Večeras u  finalu, ZAX neće moći pomoći svojima zbog opet neodgoodivih obveza, što znatno umanjuje izglede za uspjeh njegove momčadi.

jesenice open 2012

Večerašnje utakmice polufinala i finala sudi Paško Zemunik, koji je bez obzira na male kritike onih koji su izgubili, odlično odradio posao u dosadašnjem dijelu turnira.

Između utakmica polufinala i finala, održati će se revijalna utakmica pionira Orija i Suvog Potoka, koja bi po mnogima mogla biti interesantnija od samog finala. Orijane vodi Nikola Lozić, a  Suvi Potok Tome Zemunik.

Svi ste pozvani, vidimo se večeras u starom selu Jesenice, tamo iza Blagajne...

jesenice open - završnica na blagdan pobjede

Povezani članci

Who's Online

We have 237 guests and no members online