CARNet CUC 2010. konferencija u Splitu

CARNet CUCHrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet organizira korisničku konferenciju CUC 2010, koja će se pod motom "Novi izazovi" od 15. do 17. studenog održati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. CUC 2010 nudi 14 radionica, 2 okrugla stola, 3 plenarna predavanja, 11 prezentacija, film, panel raspravu, zatvoreni skup (samo uz poziv) te 62 rada podijeljena u pet tematskih cjelina: Od garaže do uspjeha, Internet (dis)connecting people, Društvene mreže i obrazovanje, Integracija Interneta te Otvoreni kod. Cjeloviti program konferencije objavljen je ovdje. Popratno događanje i ovogodišnjeg CUC-a bit ce Webfestival, natjecanje autora i korisnika sadržaja na Internetu. Webfestival 2010 bavit će se obrazovnim sadržajima objavljenim u jednom od najraširenijih sustava za upravljanje učenjem otvorenog kôda - Moodle-a ...

CARNET CUC 2010.

Izvor: Carnet, Kastela.org

CARNet CUCHrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet poziva sve zainteresirane da se putem online obrasca dostupnog na https://secure.kompas-travel.hr/Reg/cucreg2010/ registriraju na ovogodišnju korisničku konferenciju CUC 2010, koja će se pod motom "Novi izazovi" od 15. do 17. studenog održati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Do 31. listopada 2010. cijena kotizacije je povoljnija i iznosi 800 kn, nakon čega se plaća puna cijena u iznosu od 1000 kn.

Cjeloviti program konferencije objavljen je na ovoj poveznici.

Popratno događanje i ovogodišnjeg CUC-a bit ce Webfestival, natjecanje autora i korisnika sadržaja na Internetu. Webfestival 2010 bavit će se obrazovnim sadržajima objavljenim u jednom od najraširenijih sustava za upravljanje učenjem otvorenog kôda - Moodle-a.

U sklopu konferencije održat će se i natjecanje za izbor najboljeg školskog weba izrađenog u CARNetovom CMS sustavu. U natjecanju pod nazivom "Skockajte web! 2010" sudjelovat ce webovi osnovnih i srednjih škola, podijeljeni u kategorije seniori i juniori.

Sve dodatne informacije o konferenciji, natjecanju "Skockajte web! 2010", Webfestivalu te korisne informacije poput povoljnijeg prijevoza, dostupne su na adresi http://cuc.carnet.hr ili putem maila na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Povezani članci

Who's Online

We have 142 guests and no members online