Ajmo 'kemičari': INA traži 131 mladog stručnjaka pripravnika

traže se radniciINA je danas objavila otvaranje natječaja Growww 2012. u sklopu kojeg će kompanija zaposliti 131 mladog stručnjaka na pripravnički staž u trajanju od jedne godine. Growww program namijenjen je prvenstveno mladim talentima s područja naftnog inženjerstva, kemije, strojarstva, ekonomije i informatike, no i ostali profili visoko obrazovanih mladih ljudi pozvani su da se prijave na natječaj, navodi se u priopćenju Ine. Na proteklim je natječajima Ina zaprimila više tisuća prijava, a u prošle je dvije godine u sklopu Growww programa Ina zaposlila 227 visokoobrazovanih pripravnika ...

INA traži 131 mladog stručnjaka pripravnika

Izvor: Business.hr

INAInformacije o radnim mjestima i traženim strukama mogu se naći na Ininim internet stranicama (www.ina.hr/growww), a sve potencijalne kandidate koji odgovaraju traženim stručnim profilima bez iskustva ili do dvije godine radnog iskustva pozivaju da prijave na natječaj pošalju do 15. travnja.

Growww program provodi se u svim zemljama u kojima se nalaze tvrtke članice MOL Grupe, a u Hrvatskoj se zapošljavanje mladih profesionalaca putem tog programa održava treću godinu zaredom.

Povezani članci

Who's Online

We have 156 guests and no members online