Ivica Karninčić odustao od prijave za natječaj za predsjednika Hajduka

Ivica KarninčićNekadašnji generalni direktor dugoratske "Dalmacije" Ivica Karninčić uputio je Hajduku pismo u kojem je obrazložio zbog čega odustaje od prijave za natječaj kojim će klub odrediti novu upravu. Pismo je Slobodna Dalmacija objavila u cijelosti... Prijavio sam se na natječaj za predsjednika Uprave Hajduka, od kojega ovim putem odustajem. Pročitao sam u novinama da je natječaj produžen i zbog čega je produžen, a to je znak da ja na tom natječaju nemani što tražiti ...

PISMO IVICE KARNINČIĆA

Provincijalizam, kamo je krenuo cijeli Split

Piše: Ivica Karninčić
Izvor: Slobodna Dalmacija

Prijavio sam se na natječaj za predsjednika Uprave Hajduka, od kojega ovim putem odustajem. Pročitao sam u novinama da je natječaj produžen i zbog čega je produžen, a to je znak da ja na tom natječaju nemam što tražiti.

PoljudIzuzev onog što sam napisao u PRIJAVI i PROGRAMU još jednom želim naglasiti da sam htio stvoriti čvrstu i sposobnu rukovodeću-managersku ekipu koju Hajduk već dulji niz godina nema. Ona je imperativ vremena u kojem živimo da bi uspjeli vratiti Hajduku image kojeg zaslužuje i da bi tržišno i sponzorski bili interesani kod kuće i u inozemstvu.

Moram priznati i da sam želio vidjeti da li uspješan curriculum još igdje u Hrvatskoj ima prednost ispred političke podobnosti, u što sumnjam. Ovim produženjem natječaja za 30 dana i bagateliziranjem onih koji su se na njega javili vidim da su se moje sumnje obistinile.

Moram reći da sam se ja prijavio na ovaj natječaj da bih promijenio današnje stanje u Hajduku sa kojim nisam zadovoljan, u odnosu na Nadzorni odbor Hajduka koji je sa sadašnjim stanjem jako zadovjan. To današnje zadovoljstvo Nadzornog odbora vodi Hajduka u provincijalizam kamo je krenuo cijeli split.

Sebi zamjeram na trudu, a Vas srdačno pozdravljam na putu kojim ste krenuli.

Povezani članci

Who's Online

We have 212 guests and no members online