Brodosplit: DIV raspisao natječaje za 23 direktorska mjesta

škver bluesNakon što je Vlada prije više od mjesec dana prihvatila ponudu i Brodosplit u ruke prepustila DIV-u, ta je samoborska tvrtka krenula u potragu za novim direktorima i zaposlenicima kojima će zadatak biti potpuni oporavak splitskog brodogradilišta. Na portalu Mojposao raspisani su natječaji za 23 nova direktora i voditelja različitih sektora i pogona. Natječaji će biti otvoreni još mjesec dana, a kandidati koji zadovolje sve uvjete bit će imenovani direktorom nabave, direktorom za održavanje i energetiku, operativnim direktorom društva, direktorom pogona gradnje i porinuća broda, direktorom opremanja broda itd... Direktor DIV-a Tomislav Debeljak kazao je za Večernji list kako žele stvoriti svoj tim ljudi koji su odgovorni i spremni raditi, te da očekuju da se na raspisane natječaje jave i zaposlenici Brodosplita. Na pitanje kolike plaće očekuju nove zaposlenike u brodogradilištu, kazao je samo da je riječ o najvišim plaćama u državi ...

ŠKVER BLUES

Traže se direktori

No, kazao je i kako svi oni koji dobiju posao u prvih godinu dana mogu zaboraviti na godišnje odmore, jer će se od njih očekivati "da daju baš sve od sebe".

DIV raspisao natječaje za 23 direktorska mjesta

Svi trenutačno zaposleni ne moraju strahovati za svoje mjesto, a čim se uz novimenovane direktore i upravitelje poslovanje postavi na noge, otvorit će se i nova radna mjesta, najavio je Debeljak.

Povezani članci

Who's Online

We have 65 guests and no members online