Novi portal - EU projekti info

eu projektiPokrenut je prvi hrvatski portal o EU fondovima - EU projekti info. Ovo je prvi hrvatski portal o EU fondovima na kojem su objedinjeni svi aktualni natječaji za projekte Europske unije za područje Republike Hrvatske i regije koja uključuje i BiH, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju, kao i natječaji koje raspisuje Europska komisija centralizirano iz programa kao što su FP7, CIP i drugi. Pokrenut je prvi hrvatski portal o EU fondovima - EU projekti info. Ovo je prvi hrvatski portal o EU fondovima na kojem su objedinjeni svi aktualni natječaji za projekte Europske unije za područje Republike Hrvatske i regije koja uključuje i BiH, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju, kao i natječaji koje raspisuje Europska komisija centralizirano u Briselu iz programa kao sto su FP7, CIP i drugi ...

Izvor: H-Alter.org

Natječaji se mogu pretraživati prema različitim kriterijima putem tražilice kako bi korisnici bili u toku s natječajima koji se raspisuju na dnevnoj bazi na velikom broju internetskih stranica, a na raspolaganju su i opisi programa, primjeri projekata, konkretni savjeti, blog, forum i elektronski newsletter.

Sav sadržaj portala potpuno je besplatan jer je cilj pomoći u podizanju apsorpcijskih kapaciteta hrvatskih i korisnika iz regije i postati ključna točka u njihovom informiranju.

Autori portala su zaposlenici tvrtke EU projekti i volonteri novosonovane udruge Institut za razvoj poduzetništva i EU projekte, a u rad se mogu uključiti svi zainteresirani sa svojim projektima, savjetima i prijedlozima.

Povezani članci

Who's Online

We have 156 guests and no members online