Imate IT projekt ili ideju?

Imate IT projekt ili ideju? Prijavite se na poseban program ICT Županije i krenite u realizaciju. STARTiIT@PICS je program poduzetničke edukacije dizajniran za pojedince, ali i timove koji su u inicijalnoj fazi razvoja vlastitog IT proizvoda ili usluge. Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg prvog izdanja i ove godine se vraća – STARTiT. Radi se o programu poduzetničke edukacije dizajniranom za pojedince, ali i timove koji su u inicijalnoj fazi razvoja vlastitog IT proizvoda ili usluge, na kojeg se mogu prijaviti svi koji ili imaju ideju ili projekt u početnim fazama, a da je iz IT svijeta. Prijave se vrše ovdje.
Program je organiziran od strane Splitsko dalmatinske županije (da, i "uhljebi" mogu napraviti (i rade!) nešto dobro, svrhovito i pametno) u sklopu projekta ICT Županija, a provodi se u predinkubacijskom i coworking prostoru PICS na FESB-u. Cilj programa je pružanje potpore pojedincima u procesu razrade poslovne ideje, analize tržišta, izrade poslovnog plana, razvoja prototipa, pristupa izvorima financiranja. Prijave su otvorene do 22. listopada. Tada se prijave zatvaraju, a službeni "kick off" STARTiT @PICS akademije dogodit će se u subotu 24. listopada. Odabrani polaznici će proći kroz jednotjedni intenzivni tečaj osnova pokretanja poduzeća, odnosno startup projekta (od 26. do 30. listopada), nakon čega slijedi mjesec dana samostalnog rada. Ukupno se radi o osam tjedana koji bi trebali isprofilirati vašu ideju ili pomaknuti projekt na sljedeću fazu...

Izvor: ICT Županija

Stoga, ne čekajte, jer u ovim nesigurnim vremenima svaki vjetar u leđa bilo kakvoj poduzetničkoj ideji itekako je dobrodošao.

ICT Županija, osim što će osigurati vrhunske mentore svima koji se prijave, ujedno će i nagraditi najbolje projekte. Da ne spominjemo "networking“ koji čeka sve prijavljene i koji ih može vinuti do iznimnih poduzetničkih podviga.

Sa STARTiT @PICS akademijom ICT Županija kao dobar duh dalmatinske IT zajednice pokazala je kako je znanje uistinu dostupno svima, i to ono znanje koje se može iskoristi ne samo radi poboljšanja vlastitog života, već i društva u cjelini.

Na vama je samo da se prijavite i da to znanje primite, upijete i što uspješnije iskoristite.

Povezani članci

Who's Online

We have 198 guests and no members online