Ne sviđa nam se: U subotu mirni prosvjed u Omišu

omišPisali smo ovdje već o ovome, no ne škodi ponovit...
Omiška podružnica Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević poziva na mirni prosvjed u subotu 8. rujna u 21 sat na Trgu Sv. Mihovila u Omišu. Prosvjed pod sloganom "Ne sviđa nam se" u pet točaka navodi što je stranka poduzela i što namjerava poduzeti:
(1) Nezakonita naplata naknada za odvoz smeća za goste apartmana i soba. Podnesak Državnom odvjetništvu za podizanje kaznenih prijava protiv odgovornih u Peovica d.o.o. Zahtjev za povrat nezakonito stečene imovine za zadnjih pet godina.
(2) Nezakonita naplata naknade za odvoz smeća za kućanstva. Podnesak Upravnom sudu, da zbog očitih nepravilnosti, podnese odgovarajuće prijave. Zahtjev za povrat nezakonito stečene imovine ...

NE SVIĐA NAM SE

U subotu prosvjed u Omišu

Izvor: HSP-AS Omiš, DalmacijaNews

(3) Mogućnost namještanja natječaja o prodaji autobusnog kolodvora. Inicijativa za ispitivanje zakonitosti natječaja, upućena Državnoj komisiji za kontrolu javne nabave, Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja, Vladi Republike Hrvatske.

(4) Prometni kaos u Gradu Omišu. Inicijativa sa konstruktivnim rješenjima dostavljena mjerodavnim službama Grada Omiša u 5. mjesecu 2012. godine, bez odgovora i poduzetih mjera.

(5) Problem društvenog života mladih u Gradu Omišu. Vraćanje kamene klupe. Inicijativa za produženjem radnog vremena ugostiteljskih objekata u starom dijelu Grada, tijekom cijele turističke sezone minimalno tri dana u tjednu (vikend i Australska noć-noć Gusara), a tijekom godine produžene zabave vikendom.

(6) Razvoj sela u Omiškoj zagori. Inicijativa za osnivanje otkupne stanice-zadruge za otkup i distribuciju ekološki proizvedenog voća, povrća, i životinjskih proizvoda. Distribucija putem interneta i po principu direktno od proizvođača do kupca. Dokaz o ekološkom načinu proizvodnje.

Mirni prosvjed u Omišu završit će koncertom grupe Acoustic Almissa.

Povezani članci

Who's Online

We have 218 guests and no members online