'Nikada umorna ljubav' Branke Mlinar

Nikada umorna ljubavOmiška Narodna knjižnica bila je pretijesna da primi sve zainteresirane za promociju zbirke pjesama "Nikada umorna ljubav" mlade pjesnikinje Branke Mlinar. Bio je to društveni događaj mjeseca (knjige) u gradu na ušću Cetine, pa ga nisu propustili ni gradonačelnik Ivan Škaričić, te svećenici don Ljubo Bodrožić, don Ivan Banić i fra Filip Budić. Nazočnost ljudi u habitima i bijelim kolarima nije samo otkrivala da je autorica friška magistra s Katoličko-bogoslovnog fakulteta u Splitu, nego i duhovnu tematiku pjesama posvećenih, napominje Branka Mlinar, papi Ivanu Pavlu II. i njezinoj baki Mariji Lidiji Lelas ...

OMIŠ - GRAD PJESNIKA

'Nikada umorna ljubav' Branke Mlinar

branka mlinarPiše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


- Branka je pjesnikinja koja pjeva o Bogu ljubavi. Služeći se djetinjom dušom, kao neophodnim preduvjetom pjesničke zrelosti, autorica postaje pjesnik pozitivnih duhovnih iskustava, pjesnik tišine i mira, molitve i svjetla, vjere i nade, a vrhunac njezina optimizma očituje se u stihu u kojem veli kako nikad nije premalo ljubavi - kazao je predstavljajući zbirku prof. dr. se. Ivan Bodrožić.

Autorica je ustvrdila kako je 96 pjesama u zbirci svjedočanstvo ljubavi prema Kristu, te joj je posebno drago što se promocija dogodila u godini koju je papa Benedikt XVI. proglasio Godinom vjere.

branka mlinar

Povezani članci

Who's Online

We have 503 guests and no members online