Vaterpolo: Dugoraćani slavili u Omišu

Vaterpolo derbi OMIŠ - KORENAT

Omiš, ponedjeljak, 12. kolovoza, 9. kolo III HVL - jug
19:00 h, mlađi kadeti: VK OMIŠ - VK KORENAT  8:9
20:00 h, juniori: VK OMIŠ - VK KORENAT  5:10
21:00 h, seniori: VK OMIŠ - VK KORENAT  7:8

Vaterpolisti KORENTA revanširali su se najvećem rivalu, vaterpolistima Omiša, za poraz na domaćem terenu u prvom dijelu prvenstva. U vaterpolo bitci za Omiš, sportskom spektaklu u tri čina koji pobjedniku donosi sportski prestiž, vječnu vaterpolsku slavu i pravo na zafrkanciju protivnika sve do idućeg susreta pod kapicama, slavili su dugoračani. Mlađi kadeti izvrsnom igrom svojim su omiškim vršnjacima uzvratili za poraz u finalu turnira u Okrugu, juniori Korenta dominirali su susretom i ovom su pobjedom osvojili ovogodišnju juniorsku ligu i naslov prvaka, dok su se seniori Korenta revanširali domaćinu za poraz u portu Orij. U sastavu Omiša nije bilo Savičevića i još poneke uzdanice, a Korenat je odigrao još jednu od svojih utakmica s previše pogrešaka. Usprkos svemu, bilo je to dovoljno za pobjedu nad najdražim rivalom ...

JUNIORI


SENIORI


NAJAVA DERBIJA

Bitka za Omiš

Piše: Mladen Banović

U ponedjeljak vaterpolisti KORENTA odlaze na megdan vaterpolistima Omiša, uzvratiti za poraz na domaćem terenu u prvom dijelu prvenstva.

Tko će pobjediti u bitci za Omiš, derbiju lige koji pobjedniku donosi sportski prestiž, vječnu vaterpolsku slavu i pravo na zafrkanciju protivnika sve do idućeg susreta pod kapicama saznati ćemo u ponedjeljak navečer.

Utakmice počinju u 19 sati (mlađi kadeti), 20 sati (juniori) i 21 sat (seniori). Vidimo se na "bazenu".
Sritno naši!

vaterpolo

Povezani članci

Who's Online

We have 773 guests and no members online