Iz Regije..

Omiš će i ove godine imati džepni vodič za turiste

Baš kao i prošle godine, ekipa koja stoji iza portala visit-omis.com, specijaliziranog za oglašavanje turističke ponude u Omišu i okolici, turiste će o brojnim događanjima na ovom području obavještavati i u papirnatom obliku. "Omis in my pocket" džepni je vodič za turiste koji će se tiskati u nakladi dva puta po 5.000 komada. Prvo izdanje vodiča na ulicama će se naći 22. lipnja, dok će drugo izdanje pokrivati period od 1. kolovoza do 31. rujna. U vodiču će turisti moći pronaći sve najvažnije informacije o turističkim atrakcijama na ovom području, veliku mapu grada, a centralni dio bit će rezerviran za veliki ljetni kalendar s događanjima koji će biti izrađen u suradnji s TZ Omiš...

Izvor: Fosal.hr

Potporu projektu pružila je i Turistička zajednica Grada Omiša te sam Grad Omiš, a na temelju prošlogodišnjih iskustava procijenjuje se kako će se vodič tokom ljeta 2015. godine naći u rukama minimalno 40.000 gostiju na području od Piska do Dugog Rata.

Naravno, u vodiču će biti osigurano mjesto za sve one koji turistima žele oglasiti svoje proizvode i usluge. Rezervacije oglasnog prostora za prvo izdanje vodiča zaprimaju se do ponedjeljka, 8. lipnja, a broj mjesta je ograničen.