Revijalni vaterpolo turnir ŠUŠUR Omiš 2018.

Vaterpolo klub Omiš organizira 6. Revijalni vaterpolo turnir "Šušur". Ideja za prvi Šušur je potekla od članova kluba i nekolicine njegovih pristaša i zaljubljenika u vaterpolo. Po uzoru na nogometni turnir "Četiri kafića" pokušali smo osmisliti nešto slično, ali na vaterpolo terenu i s elementima "Divlje lige" u Dubrovniku, s nadom da će privući ne samo turiste (bilo strani ili domaći) već i građane grada Omiša i njihove susjede. Ovim turnirom Vaterpolo klub Omiš pokušava približiti čari vaterpolo igre svakome tko još nije stavio kapicu na glavu, te oživjeti uspomene starim članovima kluba koji su davno objesili svoju kapicu o klin i okupiti sve zaljubljenike u ovaj sport i dobiti još mnogo novih.
ŠUŠUR će se održati na plivalištu VK Omiš u Omišu u subotu, 11.08. s početkom u 17 h. Ove godine nastupaju samo 3 ekipe i to redom (eto što naporna sezona učini od omiške reprezentacije konobara, op.ur):
  1. Turjun & Restaurant Bastion, Omiš
  2. Caffe bar "Bagulin" & Konoba Joskan
  3. Konoba Ćaća & Fast Food Tasty
(branitelji naslova!)
Sudionici vaterpolo turnira mogu biti svi građani i građanke grada Omiša (bili plivači ili neplivači). Nakon turnira, oko 21 h, za zabavu je zadužena domaća grupa VOX BOX. Bit će pjesme, plesa i šušura za sve!

Revijalni vaterpolo turnir ŠUŠUR Omiš 2018.

Izvor: VK Omiš

vk omiš - igralište

Vaterpolo klub Omiš višegodišnjom tradicijom djelovanja, od kultnog plivališta u gradskoj luci do današnjeg Toreta, odgojio je i naučio plivati mnoge generacije djece.

Danas VK Omiš okuplja 70-tak dječaka i djevojčica različite dobi (od 6 – do 18 g.). Svakim ljetom na našu radost taj se broj povećava.

Šušur u Omišu

Povećanjem broja djece rastu i potrebe za trening opremom kao što su: baluni, kapice, daske za plivanje, itd. Sve je to potrošni materijal i zahtjeva stalnu obnovu i ulaganje. Tako će se ove godine skupljati sredstva za normalno funkcioniranje kluba.

Dakle, VK Omiš Vas sve poziva u Omiš na plivalište kluba, bilo kao sudionike ili kao gledatelje, da zajedno guštamo i veselimo se uspješnim i neuspješnim pokušajima vaterpolo igre naših sugrađana te da vaterpolo klubu da lakše funkcionira.

Još jednom napominjemo da je ovo "revijalni" turnir i glavna riječ je na druženju, ali neka bolji pobijedi :-).

Šušur u Omišu

Povezani članci

Who's Online

We have 163 guests and no members online