Art kinoteka Kamena Klupa CZK Omiš predstavlja

Art kinoteka "Kamena Klupa" CZK Omiš nastavlja sa svojim radom. Jesenja sezona nastavlja se u utorak, 10.9.2019. u 18 h kada će se u dvorani Ilirskog sjemeništa na Priku prikazati obiteljski film "Muzej Čudesa" redatelja Todd Haynes s Julianne Moore, Millicent Simmonds, Oakes Fegley i Tom Noonan u glavnim ulogama. Film se temelji na istoimenom proslavljenom romanu autora Briana Selznicka, čija radnja prati Bena i Rose, dvoje djece iz različitih vremenskih razdoblja koji potajno sanjaju o tome da im životu budu potpuno drugačiji. Ben žudi za ocem kojeg nikada nije upoznao, dok Rose sanjari o tajanstvenoj glumici čiji život prati putem svog vlastitog albuma. Kada Ben otkrije misteriozni trag u vlastitoj kući, a Rose pročita intrigantni naslov u novinama, njih dvoje kreću u potragu za pronalaskom onoga što im fali u životima...
U 20 h slijedi nam drama, obiteljski film "Zečja rupa" redatelja Johna Camerona Mitchella s Nicole Kidman, Aaronom Eckhartom i Dianne Wiest u glavnim ulogama. Kratke sinopsise oba filma potražite u nastavku članka.
Ulaznica? Cijena ulaznice je popularnija od mnogih pjevača. Iznosi kao velika kava s hladnim mlijekom u kvartovskom kafiću. Svega 10 kuna.

ART KINOTEKA "KAMENA KLUPA" CZK OMIŠ PREDSTAVLJA

MUZEJ ČUDESA (WONDERSTRUCK)
Početak u 18 h
Žanr: Drama, Obiteljski, Misterija
Trajanje: 116 min.
Zemlja: SAD
Redatel: Todd Haynes
Scenarist: Brian Selznick
Uloge: Julianne Moore, Millicent Simmonds, Oakes Fegley, Tom Noonan

Temeljen na istoimenom proslavljenom romanu autora Briana Selznicka, radnja filma „Muzej čudesa“ prati Bena i Rose, dvoje djece iz različitih vremenskih razdoblja koji potajno sanjaju o tome da im životu budu potpuno drugačiji. Ben žudi za ocem kojeg nikada nije upoznao, dok Rose sanjari o tajanstvenoj glumici čiji život prati putem svog vlastitog albuma. Kada Ben otkrije misteriozni trag u vlastitoj kući, a Rose pročita intrigantni naslov u novinama, njih dvoje kreću u potragu za pronalaskom onoga što im fali u životima, a rezultat će biti nešto što nitko od njih niti u najboljim snovima nije očekivao...
 

ZEČJA RUPA (RABBIT HOLE)
Početak u 20 h
Žanr: Drama, Obiteljski
Redatelj: John Cameron Mitchell
Scenarist: David Lindsay-Abaire
Uloge: Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Dianne Wiest
Trajanje: 91 min.
Zemlja: SAD

Becca i Howie Corbett su sretan bračni par čiji se savršen svijet sruši kada im sin Danny pogine. Dannyja je pogazio auto i dječak je na mjestu umro. Becca se pokušava suočiti sa šokom. Utjehu pronalazi u druženju sa mladim crtačem stripova, Jasonom, a koji je pak krivac za nesreću njezina sina. Njezina fiksacija mladićem odvlači je od uspomene na sina dok je pak Howie neutješan i stalno u mislima na prošlost. Corbettovi će se svaki na svoj način boriti sa uspomenama ali i graditi svoju budućnost..

Povezani članci

Who's Online

We have 143 guests and no members online