Revijalni vaterpolo turnir 'Šušur' u nedjelju u Omišu

Vaterpolo klub Omiš organizira 5. Revijalni vaterpolo turnir ”Šušur”. Turnir će se održati na plivalištu VK Omiš u Omišu u nedjelju, 13.08.2017. s početkom u 18.00 h. Ove godine na uvijek dobro posjećenom i daleko najzabavnijem vaterpolo turniru na ovim prostorima nastupaju četiri lokalne vaterpolo ekipe i to redom, ekipe:
1. Caffe bar "Turjun" & Restaurant "Bastion"
2. Caffe bar "Bagulin" & Konoba "Joskan"
3. Konoba "Ćaća" & TO Ignacio (branitelji naslova!)
4. Caffe Bar Desperado & Restaurant "Babilo".
Sudionici vaterpolo turnira "Šušur" mogu biti svi građani i građanke grada Omiša (bili plivači ili neplivači). Ekipa može imati u igri max. 3 igrača koja se još aktivno bave vaterpolom (računajući i golmana). To su svi sadašnji i bivši igrači vaterpolo kluba koji su sudjelovali u vaterpolo utakmicama ove sezone (juniorskim, seniorskim ili veteranskim) i koji su rekreativno sudjelovali na treninzima vaterpolo kluba. Nakon turnira (oko 22.00 h) fešta se nastavlja na kopnu, a nakon omiških vaterpolista zabavljati će vas band KOPITO. Program večeri je u nastavku članka. Vidimo se u nedjelju na 'Šušuru'..

5. Revijalni vaterpolo turnir Šušur 2017

Izvor: VK Omiš, DalmacijaDanas.hr
 

Revijalni vaterpolo turnir Šušur 2017

Nedjelja, 13.08.2017., plivalište VK Omiš

Program "Šušura 2017."

18.00 - 1. polufinale
19.00 - 2. polufinale
20.00 - Utakmica za 3. mjesto
21.00 - FINALE!

Stručni komentator i ove godine će biti Frane Ćapeta (ako se uspijemo dogovoriti oko cijene aranžmana, jer navodno sad je cijenjeni kolumnist). Nakon utakmica za nastavak zabave zadužen je bend KOPITO!

- Ideja za prvi Šušur je potekla od članova kluba i nekolicine njegovih pristaša i zaljubljenika u vaterpolo. Po uzoru na nogometni turnir ”Četiri kafića” pokušali smo osmisliti nešto slično, ali na vaterpolo terenu i s elementima ”Divlje lige” u Dubrovniku, s nadom da će privući ne samo turiste (bilo strani ili domaći) već i građane grada Omiša i njihove susjede. Ovim turnirom Vaterpolo klub Omiš pokušava približiti čari vaterpolo igre svakome tko još nije stavio kapicu na glavu, te oživjeti uspomene starim članovima kluba koji su davno objesili svoju kapicu o klin i okupiti sve zaljubljenike u ovaj sport i dobiti još mnogo novih. – kažu organizatori.

Revijalni vaterpolo turnir Šušur 2017

Vaterpolo klub Omiš višegodišnjom tradicijom djelovanja, od kultnog plivališta u gradskoj luci do današnjeg Toreta, odgojio je i naučio plivati mnoge generacije djece. Danas VK Omiš okuplja 70-tak dječaka i djevojčica različite dobi (od 6 – do 18 g.). Svakim ljetom taj se broj povećava.

Povećanjem broja djece rastu i potrebe za trening opremom kao što su: baluni, kapice, daske za plivanje, itd. Sve je to potrošni materijal i zahtjeva stalnu obnovu i ulaganje. Tako će se ove godine skupljati sredstva za normalno funkcioniranje kluba.

– Dakle, VK Omiš vas sve poziva u Omiš na plivalište kluba, bilo kao sudionike ili kao gledatelje, da zajedno guštamo i veselimo se uspješnim i neuspješnim pokušajima vaterpolo igre naših sugrađana te da vaterpolo klubu da lakše funkcionira. Još jednom napominjemo da je ovo ”revijalni” turnir i glavna riječ je na druženju, ali neka bolji pobijedi – poručili su organizatori.

Revijalni vaterpolo turnir Šušur 2017

Povezani članci

Who's Online

We have 297 guests and no members online