Ususret Valentinovu: 'Jedan dan' s Anne Hathaway

Ususret Valentinovu Art kinoteka "Kamena Klupa" Centra za kulturu Omiš donosi vam dirljivu romantičnu dramu "Jedan dan" redateljice Lone Scherfig s Anne Hathaway, Jimom Sturgessom i Patriciom Clarkson u glavnim ulogama. Film je snimljen po čuvenoj književnoj uspješnici, a prikazati će se u utorak 11. veljače s početkom u 20 sati u ugodno klimatiziranoj dvorani nekadašnjeg Glagoljaškog sjemeništa na Priku. Ulaznica je popularna, svega 10 kuna.
Kratki sinopsis: Emma I Dexter susreću se na dan njihove fakultetske promocije. Otada ih viđamo svake godine na datum njihova prvog susreta, 15. srpnja. Emma je pametna no teško dolazi do uspjeha dok je za Dextera uspjeh u poslu i kod žena normalna stvar. Kroz godine oni se udaljavaju dok ih život vodi u raznim smjerovima. No što se više udaljavaju, neka luda sudbina ih ipak primiče jedno drugom, jer oni jednostavno pripadaju skupa...
A kako je "Dan bez smijeha upropašten dan" u 18 sati na istom mjestu prikazati će se film "Mališan" iz ciklusa filmova  Charlie-a Chaplina, jednog od najkreativnijih i najutjecajnijih osoba u eri nijemog filma. U svojim filmovima nastupao je kao glumac, redatelj, scenarist, producent i skladatelj glazbe. Ne propustite.

Povezani članci

Who's Online

We have 317 guests and no members online