Vaterpolo derbi u Portu Orij: Korenat - Omiš

vaterpoloVaterpolo derbi III HVL, utakmica VK Omiš i VK Korenat koja je odgođena u ponedjeljak zbog loših vremenskih uvjeta u Omišu, jakog vjetra i hladnog mora, sukladno dogovoru vodstva ekipa odigrati će se večeras, u srijedu, 28. srpnja u Dugom Ratu na igralištu u Portu Orij s početkom u 19 (mlađi kadeti), 20 (juniori) i 21 sat (seniori). Pozivamo sve navijačice i navijače Korenta da večeras u Oriju dođu u što većem broju sportski i korektno bodriti svoje miljenike ...

DERBI  III HRVATSKE VATERPOLO LIGE

Korenat i Omiš u Portu Orij

Piše: Mladen Banović

Derbi III Hrvatske vaterpolo lige, skupina Split, nakon odgode utakmice u ponedjeljak zbog jakog vjetra i hladnog mora u Omišu,  odigrati će se u srijedu, 28. srpnja u Dugom Ratu, na igralištu u Oriju s početkom u 21 sat.

Omiški gusari, osokoljeni pobjedom nad vaterpolistima Pučišća, dolaze u goste ranjenom dugoratskom morskom lavu, ekipi VK Korenat, koja je u zadnjem kolu u svom Oriju nadigrana od Dupina iz Tučepa, koja je od svih šest ekipa u skupini dosad pokazala najviše.

Hoće li dugoraćani gorak okus nakon loše igre u Oriju ispra(vi)ti pobjedom u derbiju lige protiv vrlo dobrog Omiša ili će Gusari nastaviti s pobjedama saznati ćemo večeras, no ono što je sigurno jest da će to biti prava fešta vaterpola i spektakl za turiste u malom ribarskom mistu.

Povezani članci

Who's Online

We have 174 guests and no members online