Međunarodnog festivala vina i kulinarstva

vinoŠesti Međunarodni festival vina i kulinarstva u Zagrebu od 24. do 26. studenog okupit će ugledne hrvatske i međunarodne vinare te okruglim stolom, nizom radionica, humanitarnom večeri i drugim popratnim događanjima učvrstiti ugled jednog od središnjih mjesta susreta profesionalaca, stručnjaka i zaljubljenika u gastronomiju ...


IN VINO VERITAS

Najava 6. Međunarodnog festivala vina i kulinarstva

Izvor: vino.com.hr

festival vina i kulinarstvaMeđunarodni festival vina i kulinarstva u cijelosti je posvećen kulturi stola kao nezaobilaznom dijelu gospodarstva i jednoj od vodećih ponuda hrvatskog turizma. Na konferenciji za medije, najavljeno je kako festival svoja vrata za posjetitelje otvara 25. i 26. studenog u prostorima zagrebačkog hotela The Regent Esplanade.

Sa željom otvaranja rasprave o aktualnim temama, organizatori će u sklopu festivala, 24. studenog,  okupiti ključne sugovornike na temu uloge vina u razvoju turističkog brenda. Predstavnici institucija, organizacija, udruga i vinara osvrnut će se na ključne izazove u iskorištavanju potencijala vina u izgradnji hrvatske kao vrhunske međunarodne destinacije.

Od brojnih popratnih događanja izdvojimo radionice s najboljim godištima vina proteklog desetljeća koje će po prvi put u Hrvatskoj održati dvije ugledne vinarije iz Bordeauxa - Château Clinet i Château La Dominique.

Više informacija o Međunarodnom festivalu vina i kulinarstva možete pronaći na web stranici vino.com.hr.

Povezani članci

Who's Online

We have 259 guests and no members online