Sabatina 2015: Jubilarni 25. susret vinogradara i vinara

U organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije i Hrvatske udruge vinarskih gradova, Sabatina, najstariji hrvatski vinarski susret, 25. godinu za redom okupit će vodeće vinare iz svih hrvatskih vinskih regija i inozemstva, vinogradarsko-vinarske stručnjake, sommeliere, dužnosnike resornih ministarstava, predstavnike turističko-ugostiteljekih objekata i trgovačkih lanaca, tvrtke vezane uz vinogradarsko-vinarsku proizvodnju i medije. Bluesun hotel Alga u Tučepima domaćin je jubilarne Sabatine koja će se održati od 5.-8. studenog 2015. Trodnevni program Sabatine otvoren je za sve posjetitelje bez plaćanja ulaznice ili kotizacije, a sadrži stručna predavanja, radionice, degustacije, burzu i izložbu vina i jakih alkoholnih pića, ocjenjivanje kvalitete i izgleda vina i JAP-a uz proglašenje Šampiona, studijski obilazak vinogorja uz praktično vinogradarstvo u vinogradu, sajam vinogradarsko-vinarske opreme, strojeva, alata, repromaterijala, zaštitnih sredstava, vina i proizvoda od grožđa i vina te drugih poljoprivrednih prehrambenih proizvoda..

JUBILARNA 25. SABATINA

Izvor: Zadružni savez Dalmacije - zsd.hr

vinar Slavomir KadićVinari, predstavite svoje proizvode (vina i/ili jaka alkoholna pića) sudjelovanjem u ocjenjivanju i natjecanju. Možda baš Vaš proizvod bude proglašen Šampionom 25. Sabatine. Ocjenjivanje po kategorijama vrše četiri zasebna povjerenstva, sastavljena od renomiranih certificiranih ocjenjivača, a proglašenje najbolje ocijenjenih proizvoda tj. Šampiona dogoditi će se na Sabatini dana 7. studenog 2015. U propozicijama su navedene kategorije ocjenjivanja, te rokovi i lokacije za dostavu uzoraka.

Vaše proizvode možete i samostalno predstaviti na Sabatini putem degustacijskog štanda na Burzi vina. Obrazac Prijave za izlaganje na Burzi popunjenog pošaljite do 20.10.2015. na fax. 021/348-408 ili mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Vinogradari, vinari, predstavite posjetiteljima Sabatine Vašu tvrtku i proizvode/usluge na izložbenom štandu u oviru sajma, prijavom i rezervacijom izložbenog prostora na tel. 021 348 388.

SAZNAJTE VIŠE..


Povezani članci

Who's Online

We have 154 guests and no members online