Dalmacijavino restart

Pipi !Ohrabrujuće vijesti stižu iz Dalmacijavina, tvtke u stečaju čiji se radnici i stečajni upravitelj trude na tržište opet plasirati legendarne brandove pića koja smo voljeli, te ponovo razviti partnerske mreže, ali i lanac vlastitih diskontnih prodavaonica, kako bi i sami osigurali dio prihoda za troškove poslovanja, ali i osigurali radna mjesta za dio svojih kolega. Simpatična trgovina u obliku bačve postavljena u trajektnoj luci prošlog ljeta, svojim prodajnim rezultatima ukazala im je kojim putem krenuti. Ovih dana pridružile su joj se još dvije prodavaonice u Splitu, osvježava se promocija aktiviranjem i facebook stranice, a ponudu pića se dalje razvija pokretanjem proizvodnje Pipi tonic water i Pipi bitter lemon ...

PIPI

Dalmacijavino restart

Nove informacije koje pristižu iz Dalmacijavina, potvrda su kako se i u iznimno teškim gospodarskim vremenima može stabilno poslovati, pa i uvoditi određena unapređenja u poslovanje.

Ana Sasso

Znajući kolika je povezanost ljudi u Dalmaciji s brendovima Dalmacijavina, za očekivati je kako ni konzumacija ovih napitaka, neće izostati.

Veljko Rogošić

Povezani članci

Who's Online

We have 184 guests and one member online

  • admin