Radmanove mlinice: Golemi su potencijali za razvoj ruralnog turizma

Radmanove mliniceRuralni turizam ima budućnost u Splitsko-dalmatinskoj županiji, jer ta regija ima brojne potencijale u svojem zaleđu, zaključeno je na radionici o ruralnom turizmu održanoj u poznatom izletištu uz Cetinu. Upravo je to mjesto, na samoj granici gdje počinje taj dio turizma u Omiškoj zagori, i najbolji primjer kako ova županija ima što ponuditi u kulturnim, gastronomskim i prirodnim vrijednostima ruralnoga dijela županije. Radionica je okupila turističke radnike Županije, ali i dizajnere, etnologe, restauratore, sve okupljene oko zajedničkog cilja - razvoja ruralnog turizma ...

RADIONICA U RADMANOVIM MLINICAMA

Golemi su potencijali za razvoj ruralnog turizma


Piše: O. Koharević / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Kako bi se što bolje razvijao taj dio turističke ponude naše županije, izdan je i Plan razvoja, a sve je sudionike oduševio Gastronomski vodič tiskan u obliku salvete.

Nakon Radmanovih mlinica, u kojima su se gosti mogli osladiti poznatim delicijama Omiške zagore, slične će radionice, kažu, biti organizirane i u drugim dijelovima županije.

Organizatori Joško Stella iz Odjela za turizam Županije te Mili Razović, direktor Turističke zajednice Županije, doista mogu biti zadovoljni prezentacijom, pa će i sljedeće radionice zasigurno biti uspješne.

Povezani članci

Who's Online

We have 357 guests and no members online