Najava: Treći Dalmacija Wine Expo

vinoOrganizatori vodećeg eno-gastro sajma Dalmacije, Dalmacija Wine Expa, otvorili su prijave za sudjelovanje na ovogodišnjoj, trećoj po redu izložbi koja će se održati 27., 28. i 29. travnja 2012. u Makarskoj. Sajam posjetiteljima, uz degustacuje vina i uživanje u raznim gastro specijalitetima, nudi i niz atraktivnih radionica, okruglih stolova i eno-gastro edukacija s vrhunskim hrvatskim i međunarodnim vinarima i sommelierima. Izlagačima, kojih će ove godine biti 150, se pruža prilika za promociju hrvatskih vina i gastronomskih specijaliteta domaćem stanovništvu i turistima, te se potiče brendiranje Hrvatske kao nezaobilazne eno-gastro destinacije ...

DALMACIJA WINE EXPO

Izvor: Poslovni dnevnik

Prošle godine je izabran najbolji dalmatinski restoran a ove godine će se izabrati i sastaviti lista 40 top dalmatinskih restorana za 2012. godinu, a ponajbolji hrvatski kuhari krajem travnja će kuhati u makarskim restoranima i omogućiti gostima da uživaju u vrhunskoj gastronomiji po izuzetno prihvatljivim cijenama.

Više informacija o prijavama i samom festivalu možete dobiti na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Povezani članci

Who's Online

We have 267 guests and one member online

  • admin