Ovogodišnja jubilarna Sabatina od 2. do 8. studenog u Cavtatu

Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova organiziraju jubilarni 30. Međunarodni susret vinogradara i vinara - Sabatina 2020. - koja će se ove godine održati od 2.- 8.11. 2020. u Cavtatu. Jubilej namjeravaju obilježavati sve do naredne Sabatine 2021., dakle, kroz godinu dana i to različitim događanjima iz vinogradarstva i vinarstva, osobito u znanstveno-stručnom i gospodarskom području, poput objava audiovideo restrospektiva, konferencija za medije, novih tiskanih izdanja, organiziranja izložbi i najava sudjelovanjem na drugim sličnim događanjima.
Članovi vinske obitelji uzorke svojih proizvoda - vina i/ili jakih alkoholnih pića - mogu dostaviti na ocjenjivanje i prezentaciju. Uzorci se zaprimaju: od 01.-30.09.2020. za vina i jaka alkoholna pića, te od 01.09.-16.10.2020. za mlada vina.
Sabatina redovito sadržava edukacije u okviru znanstveno-stručnih skupova, izložbu, sajam, radionice, vođene degustacije vina, prezentacije proizvođača i proizvoda te vinogradarsko-vinarske mehanizacije i opreme, predstavljanje projekata i inovacija, organizirani studijski obilazak, te za proizvođače osobito značajno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića.

Izvor: ZSD.hr
Foto: MB i drugi

Ovako je bilo lani...

 

 

Povezani članci

Who's Online

We have 196 guests and one member online

  • admin