Sabatina 2014: Međunarodni susret vinogradara i vinara

24. Međunarodni susret vinogradara i vinara SABATINA održati će se od 6. do 9. studenog 2014. u Mlinima kraj Dubrovnika. Najstariji hrvatski vinarski susret, okupit će na jednom mjestu vodeće vinare iz svih hrvatskih vinskih regija i inozemstva, ljude iz struke, predstavnike ministarstava, distributere strojeva i opreme za vinogradarstvo i vinarstvo, a otvorena je za sve zainteresirane posjetitelje bez plaćanja kotizacije ...

SEBATINA 2014

Međunarodni susret vinogradara i vinara

Izvor: Zsd.hr

Trodnevni program Sabatine u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije nudi sudionicima stručnu edukaciju s aktualnim temama, praktične radionice, degustacije vina, sajam strojeva i opreme za vinogradarstvo i vinarstvo, organizirani studijski obilazak vinogorja te svakodnevno ugodno poslovno druženje.

Tijekom studijskog obilaska vinogorja i praktične prezentacije radova u vinogradu prezentirat će se mehanizacija tvrtke Messis, generalnog sponzora Sabatine.

vina

Ocjenjivanje proizvoda vršiti će se po kategorijama: buteljirana vina, jaka alkoholna pića i otvorena vina, tj. vina koja jos nemaju ili su u procesu dobivanja dozvole za stavljanje u promet.

U kategorijama buteljiranih vina i jakih alkoholnih pića pored kvalitete ocjenjuje se i izgled proizvoda. Ocjenjivanje po kategorijama vrše zasebna povjerenstva, sastavljena od certificiranih ocjenjivača iz cijele Hrvatske.

Povezani članci

Who's Online

We have 195 guests and one member online

  • admin