Omiš je destinacija s najvećim mogućnostima brendiranja kao destinacija aktivnog turizma

U organizaciji HGK Županijske komore Split i Turističkih zajednica grada Omiša i općine Dugi Rat, održana je u utorak, 27.11. u Omišu, u hotelu Plaža, konferencija "Putničke agencije partneri".
Cilj je konferencije bio povezati putničke agencije i ponuditelje pustolovnih oblika turizma iz naše županije s ostalim dionicima u turizmu sa šireg omiškog područja. Ponudu pustolovnih aktivnosti Splitsko-dalmatinske županije i mogućnosti koje se nude gostima tijekom cijele godine okupljenima je predstavila, u ime Sekcije Zajednice pustolovnog turizma, Milena Šijan, savjetnica iz područja zaštite prirode i održivog turizma, vodička u pustolovnom turizmu te članica HGSS-a.
- "Omiš je destinacija s najvećim mogućnostima brendiranja kao destinacija aktivnog turizma", navela je između ostalog Šijan.
Pružateljima usluga obiteljskog smještaja s ovog područja predstavile su se četiri agencije koje se bave posredovanjem u prodaji obiteljskog smještaja. Istaknute su brojne prednosti rada s putničkim agencijama poput prisutnosti na više stranih portala odjednom i to na izvornim jezicima zemalja gostiju, prisutnosti kod stranih partner agencija i turoperatora, sigurnosti prilikom otkazivanja rezervacija, komunikacije s gostima na izvornim jezicima kao i većeg izbora načina plaćanja za goste. Rad s agencijama također omogućava stalno širenje mreže prodajnih kanala, savjete kod marketinške prezentacije smještajnih objekata, manje administracije za domaćine te podršku domaćinima od strane lokalnih agencija, što je u slučaju bilo kakvih problema neprocjenjivo za konačan dojam koji će gosti ostaviti u svojim komentarima.

Izvor: HGK

U drugom dijelu konferencije održani su B2B sastanci, na kojima su se sudionici skupa, njih četrdesetak, mogli na licu mjesta informirati o suradnji s posredničkim agencijama i izvođačima pustolovnih aktivnosti.

Omiš je destinacija s najvećim mogućnostima brendiranja kao destinacija aktivnog turizma

Povezani članci

Who's Online

We have 220 guests and no members online