Konferencija: Sigurnost u turizmu

Sigurnost u turizmuPrva međunarodna konferencija "Sigurnost u turizmu", pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva unutarnjih poslova, započela je u četvrtak u Bolu na Braču, a u Organizaciji Hrvatskog foruma za urbanu sigurnost, Tectus - časopis Zaštita i Europski forum za urbanu sigurnost EFUS. Cilj konferencije je na jednom mjestu okupiti stručnjake iz regije i Europe koji se bave sigurnošću turizma te prenijeti njihova znanja i iskustva na lokalnu razinu ...

BOL

Sigurnost u turizmu

HGSSPiše: Ružica Mikačić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Na konferenciji se razgovara o sigurnosti kao ključnom elementu pri odabiru turističke destinacije, praktičnim pitanjima zaštite i sigurnosti turista na turističkim lokacijama i u turističkim objektima, ali i ostalim temama turizma kao jedne od najvažnijih gospodarskih grana.

Kako djeluju turističke policije u svijetu, koliko je sigurnost važna za uspjeh turizma, kako zaštititi turiste u hotelima, protupožarna zaštita u hotelima, prevencija šumskih požara, najbolji načini evakuacije turista… neke su od tema na koja će tijekom dva dana konferencije odgovarati vrhunski domaći i inozemni stručnjaci iz SAD-a, Velike Britanije, Francuske, Njemačke i Norveške.

Povezani članci

Who's Online

We have 305 guests and no members online