Omiš: Radionica za vlasnike turističkih agencija

Kako bi se dodatno educirali o karakteristikama kreiranja i važnosti složenog turističkog proizvoda Turistička zajednica Grada Omiša spoziva sve zainteresirane vlasnike, zaposlenike i voditelje turističkih agencija s područja destinacije Omiša da se prijave na radionicu: "Jačanje konkurentnosti i poticanje cjelogodišnjeg poslovanja turističke agencije proširenjem asortimana i kreiranjem složenog proizvoda destinacije" koja će se održati u ponedjeljak 11.05.2015. u hotelu Plaža u vremenu od 15:00 – 18:30 sati ...

Izvor: TZG Omiš, Fosal.hr

Svrha i cilj radionice

Educirati polaznike praksi razvoja i upravljanja novim turističkim proizvodima, kreiranju složenog turističkog proizvoda destinacije i co-brandingu turističke agencije kroz integrirani turistički proizvod destinacije.

Sukladno Programu rada i financijskom planu TZG Omiš u drugom dijelu 2015. bit će objavljen javni poziv i dodijeljena financijska potpora za kreiranje složenih turističkih proizvoda turističkim agencijama.

Opis programa

U prvom dijelu polaznicima će se prezentirati temeljne informacije o temi radionice i primjerima dobre prakse sa smjernicama kako iste iskoristiti za unapređenje vlastitog poslovanja. U drugom dijelu polaznici seminara će modelom interaktivne edukacije na primjeru destinacije u kojoj posluju simulirati ideje kreiranja specijaliziranih i složenih destinacijskih turističkih proizvoda.

Poseban naglasak bit će stavljen na potencijal Poljica kao osnove turističkog proizvoda.

Predavači

Prof dr.sc. Neven Šerić, dipl. oecc., Sveučilište u Spliu
Ante Mekinić, zadruga Magistra

Prijave

info @ tz-omis.hr ili na telefon 021 861 350.

Povezani članci

Who's Online

We have 141 guests and no members online