Poziv na redovnu izbornu skupštinu zadruge Magistra

Magistra je zadruga koja djeluje od 2007. pri Savezu za Poljica čiji pojedini članovi su ujedno i njeni osnivači. Zadruga za intelektualne usluge Magistra registrirana je za čitav spektar djelatnosti koje su od strateškog značenja za gospodarski i društveni razvitak Poljica među kojima naročitu važnost ima razvoj društvenog (socijalnog) poduzetništva na području Poljica. Zadruga je otvorena svima kojima je stalo do gospodarskog i društvenog prosperiteta Poljica i koji, naravno, prihvaćaju Pravila zadruge kao temeljni akt kojim članovi udruženi u Zadrugu uređuju svoje odnose te sva ostala prava i obaveze. Sukladno interesima svojih osnivača, ali prije svega interesima Poljica u cjelini, Zadruga Magistra naročito će poticati razvoj destinacijskog menadžmenta u turizmu na području Poljica i turističko brendiranje Poljica, zatim razvoj i brendiranje tzv. poljičke košarice proizvoda i usluga te razvoj autohtonih turističkih proizvoda, posredovanje u turizmu i stalne edukacije svih dionika u procesu brendiranja Poljica kao prepoznatljive turističke regije. Zainteresirane za članstvo u poljičkoj zadruzi MAGISTRA pozivamo na predstojeću redovnu izbornu skupštinu zadruge koja će se održati u ponedjeljak 19. lipnja 2017. u 20 sati u kongresnoj dvorani hotela Split u Podstrani, Strožanačka cesta 20, uz slijedeći Dnevni red..

Poziv na redovnu izbornu skupštinu zadruge Magistra

Dnevni red:

magistra1. Otvaranje Skupštine
2. Izbor verifikacijskog (izbornog) povjerenika i Izvješće verifikacijskog povjerenika o kvorumu
3. Izbor radnih tijela Skupštine:
a)  Izbor zapisničara
b)  Izbor ovjerovitelja zapisnika
4. Usvajanje Dnevnog reda
5. Izvješće o radu i financijsko izvješće za 2016.
6. Promjena sjedišta Zadruge
7. Promjena djelatnosti Zadruge
savez za poljica8. Donošenje novih Pravila Zadruge
9. Izbor tijela Zadruge:
a)  Razrješenje tijela:
       predsjednika Skupštine
       upravitelja Zadruge
b)  Izbor tijela:
       predsjednika Skupštine
       upravitelja Zadruge
10. Plan rada za 2018.
11. Prijem novih članova u zadrugu*
12. Informacija o imenovanju poslovnog tajnika/tajnice
13. Razno
 
Pristupnicu će zainteresirani moći dobiti i popuniti i uoči same skupštine.

Voditelji Inicijative za osnivanje Saveza za Poljica:

Ante Mekinić, mob: 091 544 33 03, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Zoran Mihanović, mob: 095 847 75 54, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Povezani članci

Who's Online

We have 163 guests and no members online