Besplatna edukacija za vlasnike obiteljskog smještaja i turističke agencije u Omišu

Pozivaju se svu zainteresirani, a pogotovo obiteljski iznajmljivači smještaja, hoteli, kampovi, hosteli, i turističke agencije na konferenciju "Putničke agencije partneri" koja će se održati u utorak, 27. studenog 2018. s početkom u 16 sati u konferencijskoj dvorani hotela Plaža u Omišu u organizaciji HGK Županijske komore Split, turističkih zajednice grada Omiša i općine Dugi Rat. Konferencija će u svom prvom dijelu imati dvije teme: (1) Agencije pustolovnih oblika turizma - izletnički programi i (2) Putničke agencije partneri domaćina. Prvom temom se želi sve agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta, zatim djelatnike hotela, hostela, kampova te pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s ponudom pustolovnog turizma Splitsko-dalmatinske županije. Drugom temom konferencije želi se pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s prednostima rada s putničkim agencijama. U drugom dijelu agencije bit će održani B2B susreti (individualni sastanci), kako bi svi sudionici mogli u izravnom kontaktu s agencijama - posrednicima u prodaji privatnog smještaja te izvođačima pustolovnih aktivnosti dobiti sve potrebne informacije. Program konferencije je u nastavku članka, a prijaviti se možete ovdje, najkasnije do 26. studenog do 10 h.

KONFERENCIJA "PUTNIČKE AGENCIJE PARTNERI" U OMIŠU - POZIV OBITELJSKIM IZNAJMLJIVAČIMA, HOTELIMA, HOSTELIMA, KAMPOVIMA I AGENCIJAMA

Izvor: TZ Dugi Rat

Znanjem do uspješne sezone

Hotel Plaža, Omiš, 22.10.2018. godine


Program edukacije:

16:45 – 17:00 Registracija sudionika
17:00 UVOD – pozdravni govor i zahvala organizatorima
17:05 Online oglašavanje: zašto surađivati sa full service posrednicima? - Adriagate
17:35 Upravljanje oglašavanjem na više portala: Channel ManagerTravelSoft
18:00 – 18:20 Pauza za kavu
18:20 Suradnja sa Booking.com – Booking.com.

Na konferenciju, koja se organizira u suradnji HGK Županijske komore Split, Turističke zajednice Grada Omiša i općine Dugi Rat, pozvani su svi pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu, hoteli, hosteli, kampovi te agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta s područja Grada Omiša.Za sve informacije kontakt osoba u ŽK Split je Nataša Bušić, Odsjek za turizam, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel. 021/321-118.

Povezani članci

Who's Online

We have 76 guests and no members online