Wine EnoGASTRO u Splitu

Wine EnoGASTRO Vip Event stigao je i u Split. Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca, pod organizacijom agencije Ricerce Mercato, održava se u srijedu, 23. lipnja, 2021. u splitskom hotelu Amphora s početkom od 12 sati s ciljem poslovnog povezivanja proizvođača raznih proizvoda i delicija s ugostiteljsko turističkom strukom te edukacija i podizanje kvalitete usluge. Ulaz na događaj je besplatan, a ni izlaz se ne naplaćuje, no zbog ograničenog broja gostiju potrebno je prijaviti se ovdje. Program i raspored eventa, imena govornika i teme njihovih radionica možete pronaći ovdje.

U samoj pripremi Cooking showa i degustacijske večere, uz gastro chefa Dragana Jovanovića, Luku Dančulovića i kuhare hotela Amphore, sudjeluju i restorani Zrno Soli, Zora Bila, Brasserie on 7 te Zinfandel food & wine bar, kao i gostujući chef iz Zadra, iz tvrtke Marikomerc, Tomislav Karamarko.

Cooking show i večera sljubljivanja hrane i vina humanitarnog su karaktera, a sva prikupljena financijska sredstva namijenjena su za potresom pogođeno područje Sisačko-moslovačke županije to jest Udrugu osoba s invaliditetom SMŽ i ponovnu izgradnju nove “Sobe čuda”.

Povezani članci

Who's Online

We have 171 guests and no members online