Rolling Stonesi s vrhunca karijere: Some girls, live in Texas (snimka koncerta iz 1978.)

Some girls, snimka koncertaThe Rolling Stones: Some Girls, Live in Texas je nikada prije viđeni koncertni film koji nam prikazuje trenutke vrhunca karijere slavnog benda, kojeg možete pogledati u Cineplexx Split kinima 11. i 14. listopada u 21:00 sati. Snimljen u Fort Worth, Texas 1978. film je obrađen i produciran u visokoj razlučivosti s kristalnim 5.1 zvukom. Mick Jagger u intimnom intervjuu daje uvod u concert i nudi osobni uvid u sami njegov značaj za povijest The Rolling Stonesa. U koncertnom filmu publika će čuti mnoge klasike benda uključujući: Honky Tonk Woman, Tumbling Dice, Brown Sugar, Jumpin Jack Flash, Miss You and Beast of Burden... Ovo su The Rolling Stonesi s vrhunca njihove karijere! ...


THE ROLLING STONES: SOME GIRLS, LIVE IN TEXAS, SNIMKA KONCERTA IZ 1978. 

Rolling Stones s vrhunca njihove karijere

Izvor: Cineplexx Split

The Rolling Stones su 1978. bili na turneji po SAD-u na kojoj su promovirali album "Some Girls", po mnogima najbolji u njihovoj karijeri. Turneji je prethodilo uspješno izdavanje albuma, a do trenutka kad je bend nastupio u Teksasu, album je već bio broj 1 na američkim ljestvicama.

Turneja se odigrala bila pod motom "povratak korjenima", s bendom koji je stavio glazbu u prvi plan – uz malo ili ništa unaprijed isplaniranih scenskih nastupa.

Rolling Stones

Snimka je nastala u legendarnom Will Rogers Memorijalnom Centru, ovaj koncert je tipični prikaz ove sirove turneje, prepune energičnih nastupa ispred publike koja ih je obožavala. Moge skladbe s albuma “Some Girls” su uključene u film, no tu su naravno i klasici s njihovih ranijih albuma.

Originalno, materijal je snimljen 16mm kamerom, no cjelokupna snimka je pomno obrađena, a zvuk nanovo remiksiran i remasteriran iz orginalnog zapisa. Ovo su The Rolling Stonesi s vrhunca njihove karijere!

Povezani članci

Who's Online

We have 60 guests and no members online