Fotkaš? Prijavi se na Foto-maraton

FotografiranjeU organizaciji Udruge "Klika" i Fotokluba Split, u subotu 18.06.2011. održati će se prvi Split Fotomaraton 2011. koji je zamišljen kao jednodnevno fotografsko natjecanje tijekom kojeg natjecatelji dobiju 12 tema, te za svaku temu fotografiraju po jednu fotografiju, naglašavajući maštovitost i kreativnost. Natjecatelji se mogu prijaviti na web stranici www.klika.hr, a on-line prijave su otvorene do utorka, 14. lipnja 2011. Kotizacija za prijavu iznosi 50 kn, a broj natjecatelja je ograničen na 100 ...


SPLIT FOTOMARATON 2011.

Izvor: Fotoklub Split i Udruga "Klika"

Ukoliko bude slobodnih mjesta zainteresirani će se moći prijaviti i na samom startu, no tada kotizacija iznosi 80 kn. Natjecatelji će tijekom natjecanja morati proći kroz dvije kontrolne točke. Start fotomaratona je u subotu u 11 h na Voćnom trgu i potrebno je doći bar 20 min. ranije kako bi preuzeli Vaše startne brojeve i zadane teme. Ako dođete iza 11.30 h nećete moći sudjelovati na natjecanju.

fotografija splita

Nakon fotomaratona stručni žiri izvršit će odabir pobjednika po zadanim temama, kao i tri pobjednika  cjelokupnog fotomaratona.

Dodijeliti će se i 3 posebne nagrade za najbolje mlade natjecatelje do 18 god. 

luka

Izabrani radovi biti će izloženi na izložbi u City Center One Split gdje će se najboljim natjecateljima dodijeliti nagrade i priznanja.

Za dodatna pitanja i informacije  možete se obratiti na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

ronjenje

Ponesite svoje fotoaparate, klikajte i zabavite se!

wolfman band

obiteljska fotgrafija

Povezani članci

Who's Online

We have 385 guests and no members online