Battle4Split: Prijavite se na eSport turnir u Splitu

Splitska gaming organizacija otvorila je prijave za drugi po redu regionalni eSport turnir pod nazivom "Battle4Split 2018" u kojem će se timovi iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije boriti za nagradni fond od 25.000 kn. Kvalifikacijski turniri u najpopularnijim računalnim igrama CS:GO i League of Legends održavaju se od 10.3. do 28.4., a najbolji timovi će ostvariti ulaznicu za LAN završnicu u Splitu. Završnica digitalne bitke za Split održat će se kroz dva vikenda za redom; 18.-20.5. timovi će se, kao i prošle godine, na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu boriti u CS:GO i League of Legends igrama, dok je period 25.-27.5. rezerviran za najpopularniju digitalnu inačicu nogometa FIFA18 u trgovačkom centru Mall of Split. Sudjelovanje je besplatno i otvoreno za sve.

Izvor: BattleForSplit.com

Zbog velikog broja eSport entuzijasta iz cijele regije koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati događaju, prijenos uživo svih gameova, uključujući i kvalifikacijskih, omogućen je preko Twitch platforme.

Osim natjecateljskog dijela turnira, za sve posjetitelje će biti organiziran besplatni zabavni sadržaj u sklopu Party zone. Sponzorski prostor opremljen računalima, gadgetima, konzolama, VR i AR uređajima, hranom, pićem i nagradama će cjelodnevno biti dostupan svim posjetiteljima. U Party zoni će biti postavljeni ekrani kako bi zainteresirani mogli uživo pratiti tijek turnira dok uživaju u modernom sadržaju.

Nakon što su se West Ham, Ajax, Besiktas, Roma, Valencia, PSG, Manchester City, Wolfsburg, Crvena Zvezda, Sporting, PSV i Shalke priključili ovom elektroničkom fenomenu, svoje eSport timove je osnovala i Crvena Zvezda, Partizan, KK Cedevita i NK Rudeš, čiji ćemo tim imati priliku upoznati na Battle4Split turniru.

U suradnji sa Splitsko-dalmatinskom županijom / ICT županijom, u sklopu manifestacije održat će se i humanitarni FIFA 18 turnir za Dječji dom Maestral. Natjecatelji će biti predstavnici lokalnih tvrtki, a sva prikupljena kotizacija će biti donirana u humanitarne svrhe.

Sve detaljne informacije o sudjelovanju na turniru, prijavama i besplatnim ulaznicama možete pronaći na web stranici www.battleforsplit.com.