HSP AS: Izabrana stranačka vodstva za Split i županiju

izborni zbor HSP ASViše od 400 izaslanika HSP-a dr. Ante Starčević na Izbornom zboru za grad Split i Splitsko dalmatinsku županiju održanom 29. rujna, izabralo je vodstvo za gradsku Podružnicu Split te Županijsko vijeće. U nazočnosti cjelokupnog Predsjedništva stranke na čelu s predsjednicom Ružom Tomašić, u Časničkom domu u Lori za predsjednika gradske Podružnice izabran je Marijo Popović, mag.iur. dok je za predsjednika Županijskog vijeća Splitsko-dalmatinske županije izabran Damir Ćosić Roda. Izabrano je i vodstvo Kluba mladih Starčevićanaca na čijem je čelu Antonija Čizmić, apsolventica kroatistike i lingvistike te vodstvo Kluba žena Starčevićanki na čelu sa Sandrom Vetmom, dipl.učiteljicom. Također je osnovano 16 stranačkih Odbora koja pokrivaju razne sfere društva na čijem su čelu stručni i kompetentni članovi HSP-a dr.Ante Starčević ...

STRANKE

Splitski izbori u HSP-a dr. Ante Starčević

Izvor: HSP AS

HSP dr. Ante Starčević bilježi pristupanje sve većeg broja mladih, obrazovanih članova koji žele učiniti nešto više za grad Split i Splitsko-dalmatinsku županiju.

izborni zbor HSP AS

A primjer da se mladima u ovoj stranci pruža prilika jest izbor Marija Popovića, mladog magistra prava, na čelno mjesto stranke u drugom gradu po veličini.

Zboru su nazočili i predstavnici značajnijih stranaka poput HDZ-a i HSS-a, zatim predstavnici HVIDR-e Splitsko-dalmatinske županije, predstavnici drugih udruga te istaknuti pojedinci.

Svojim nastupom ovaj skup uzveličali su Ante Nadomir Tadić-Šutra te Nenad Vetma.

izborni zbor HSP AS

Povezani članci

Who's Online

We have 440 guests and no members online