Jesenice trekking!

Jesenice TrekkingProljeće je stiglo, a s njim za par dana prva trekking utrka u Jesenicama! Obavještavamo Vas zaljubljenike u rekreaciju i prirodu da se prijaviti za Jesenice treking možete još tjedan dana, završno sa 26.03. Prijave se vrše u agenciji Cyntus, Dugi Rat. Kotizacija za rekreativnu kategoriju iznosi 50 kn, a za natjecateljsku 100 kn. Školarci u pratnji roditelja ne plaćaju kotizaciju. Kotizacija uključuje organizaciju utrke, majicu i ručak. Ručak je organiziran u konobi "kod Bajse". Za prijavu je potrebno ...


JESENICE TREKKING

Rekreacija za sve zainteresirane, izazov za natjecatelje

Piše: Damir Ivanišević
 
Za prijavu potrebno je osobno ili na email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. poslati sljedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresa, email adresa, broj mobitela, veličina majce te kategorija utrke.

Uplata kotizacije se vrši pri prijavljivanju i samo prijave s uplatom su važeće. Uplata kotizacije je moguća direktno u agenciji ili na žiro račun udruge Jesenice broj 2330003-1100429414. Udruga Jesenice, Dom blagajne, Staro selo Jesenice bb, 21314 Jesenice.

Jesenice Trekking
 
Rekreativna staza se može proći za 2 i po do 3 sata lake šetnje. Natjecateljaska staza je duga oko 20 km i predstavlja izazov svima željnim uzbudljivog natjecanja.
 
Ono najbitnije jest da se utrka održava u subotu, 2. travnja, dakle vrlo brzo. Stoga ne čekajte sa vašim prijavama. A prijaviti se, pogotovo na rekreacijsku utrku,  može "i staro i mlado".

Start će biti oko 10 sati, fešta po završetku utrke, a sve detalje prijavljeni natjecatelji će dobiti na mail ili preko mobitela.

Vidimo se na startu!

Jesenice Trekking

Povezani članci

Who's Online

We have 77 guests and no members online