Hajduk predstavio službeni kalendar za 2022.

Kada pričamo o kalendarima sportskih klubova, samo jedan se u Dalmaciji stavlja u garažu, tik do onih s obnaženim ljepoticama, samo jedan "visi" na zidu u tinelu, samo jedan je na udarnom mjestu, poviše kreveta, u dječjoj sobi, a ovih dana "stari" ćemo zamjeniti s novim. Rječ je, dakako, o Hajdukovom kalendaru za novo ljeto 2022. "Na terenu od života" lajtmotiv je i moto službenog kalendara HNK Hajduk za 2022. koji je proširen AR mogućnostima u mobilnoj aplikaciji "Hajdukov kalendAR". Fotografije su djelo klupskog fotografa Roberta Matića koji je u suradnji s Tomom Dubravcem iz CROPIX-a sve igrače snimio u simulaciji stvarnih akcija, na dobro poznatim Vam splitskim lokacijama, a za dizajn kalendara zaslužan je "kućni" dizajner Hajduka Goran Denić.
Kalendar se prodaje po cijeni od 50 kuna, a može se pronaći u Hajdukovim Fan shopovima Poljud i Joker, Tommy prodavaonicama i poslovnicama Cro Fan Shopa te na Hajdučkoj kućici na Rivi – poručuju iz HNK Hajduk.
– Kroz trinaest fotografija pokušali smo prikazati nogometne korijene svakog djeteta u Dalmaciji čiji je san jednog dana obući bijeli dres, zaigrati na punom Poljudu, postati nogometaš Hajduka. A prvi koraci na tom putu počinju na ulici, na dva kamena, na male branke, kvartovskom terenu, plaži, svakoj iskoristivoj površini na kojoj se može “bacit na balun"... na terenu od života! - pojašnjavaju u Hajduku.

Foto: HNK Hajduk

Hajduk predstavio službeni kalendar za 2022.

Povezani članci

Who's Online

We have 477 guests and no members online