Ivan Rodić: Ne daju mi da igram..

Ivan RodićNakon što mu se izjalovio transfer u Spartak iz Nalčika frustracije je po povratku u Split Ivan Rodić ispoljio s dva pogotka za drugu momčad Hajduka. Bio je prvo ime uvjerljivog 5:1 slavlja momčadi Željka Mijača nad skromnim bosanskohercegovačkim četvrtoligašem Mladosti iz Doboja. Desetak dana proveo je Rodić na pripremama ruske momčadi u turskoj Antalyji, odigrao je i dvije prijateljske utakmice protiv moskovskog Spartaka i švedskog te ostavio dobar dojam, no od transfera nije bilo ništa. Rusi nisu htjeli platiti odštetu koju je za igrača koji od sredine rujna nije igrao tražio Hajduk. - Htio sam se okušati u inozemstvu, nadao sam se drugoj prilici i želio igrati bilo gdje. Rusi su se čudili zašto u svom klubu ne igram. Gurnut sam bez pravog objašnjenja sa strane dok je bio trener Edoardo Reja. Drugima koji su "na ledu" su problem visoki ugovori, što kod mene nije slučaj. U Hajduku se sada osjećam kao zarobljen. Ne daju mi da igram, da treniram, a ni da odem. Najgore je kada nisi u kombinacijama – rekao je naš dugoraćanin Ivan Rodić za Slobodnu Dalmaciju ...

IVAN RODIĆ


Ne daju mi da igram, a najbolji sam napadač Hajduka


Ivan Rodić


Piše: Frane Vulas / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Ivan Rodić- U Hajduku se sada osjećam kao zarobljen. Ne daju mi da igram, da treniram, a ni da odem. Najgore je kada nisi u kombinacijama – rekao je Rodić.

Ipak novi trener Stanko Poklepović razgovarao je s njim.

- Trener Poklepović mi je rekao da će me pratiti u drugoj momčadi i da je na meni da se dokažem pa će sve doći na svoje. Vjerujem u Poklepovića jer je to čovjek velikog znanja, ali i kojem je Hajduk iznad svega. Samo želim da mi dopuste da treniram s momčadi, a za ostalo se ne bojim. Samo mi dajte priliku.

Poštujem sve moje suigrače napadače, sve su to odlični igrači i redom moji prijatelji, ali smatram da sam ja najbolji napadač u Hajduku!

Povezani članci

Who's Online

We have 308 guests and no members online