Uz glamur i rock'n'roll počeo Omiš Guitar Fest

gitaristiBit će glamura i rock'n'rolla, najavio je prije nekoliko dana Neno Munitić, umjetnički voditelj drugog Omiš Guitar Fest-a, i održao obećanje, piše Merien Ilić na stranicama Slobodne Dalmacije. Ove srijede u omiškom kamp Galeb službeno je započeo petodnevni festival gitare sa dolaskom gitarista u dugoj bijeloj limuzini, nakon čega su ih dočekali crveni tepih, bljeskovi fotoaparata, čak i bengalke, te mnogobrojni štovatelji i zaljubljenici u žice koje život znače. Poput hollywoodskih zvijezda publiku su pozdravljali Vlatko Stefanovski i Damjan Pejčinoski iz Makedonije, Carlo Marchione iz Nizozemske, Petar Čulić, Sead Zele Lipovača, Ante Pupačić Pupi, Dragianni, Danilo Trebješanin i Marin Jerkunica iz Hrvatske, Muris Varajić iz BiH, Emir Hot iz Velike Britanije, te Alex Aerdelan iz Rumunjske ...

 

2. OMIŠ GUITAR EST

Uz glamur i rock'n'roll počeo Omiš Guitar Fest

Piše: Merien Ilić / Slobodna Dalmacija
Foto:Joško Šupić / Cropix
Izvor: Slobodna Dalmacija

Počeo Omiš Guitar fest

Iako je sam festival započeo tijekom dana, natjecanjem mladih gitarista, vrhunac je ipak bila radionica Vlatka Stefanovskog gdje je publika mogla popričati s njim.

- Najviše sam naučio sam , posebice slušajući ploče – odgovorio je publici Stefanovski zasvirajući prilično žestoko, jer kako je kazao, i doček u Omišu bio je vatren. Kao prilog, odžana je i Galebova modna revija.

U sklopu festivala održat će se i natjecanja u klasičnoj i električnoj gitari, koncerti, autorskopravna radionica, izložbe vrhunskih graditelja gitara, predavanja, okrugli stolovi te kako kažu organizatori iz udruge "Male žice", dobra zabava za sve sudionike festivala.

Povezani članci

Who's Online

We have 57 guests and no members online