U subotu 6. Jesenice Treking!

Lijepi krajolici, izazovne staze, odlična ekipa i dobra zabava i ove će godine biti glavni aduti Jesenice Trekinga koji će se održati u subotu, 2.travnja 2016. Šesto je to već izdanje popularne jeseničke trekking utrke koja će se pak po prvi puta odvijati u tri kategorije kako bi svi mogli odabrati željenu dionicu. Ujedno po prvi put cijeli program će se odvijati u obnovljenoj seoskoj Blagajni u starom selu Jesenice. Prijave se otvaraju 1. ožujka i traju do 24. 26.ožujka. Novost je i mogućnost online prijave preko stranice stotinka.hr, uz već klasične načine, preko turističke agencija Cyntus Dugi Rat, na telefon 021/757-802, e-mail cyntus @ cyntus.com. Startnina u iznosu od 100 kn se uplaćuje na žiro račun Udruge Jesenice 2330003-1100429414 ili u agenciji Cyntus. Djeca do 15 godina ne plaćaju startninu. Više informacija možete pronaći na Facebook profilu "Jesenice Treking"..

NAJAVA

6. Jesenice Treking

Datum: subota 2. travnja 2016.
Organizator: Udruga Jesenice
Mjesto starta i cilja: Staro selo Jesenice (općina Dugi Rat)
Start: 9 sati
Registracija: od 8 do 8:30 sati
Područje: Primorska kosa, Jesenice, Podstrana, Tugare
Kategorije: Velika (oko 30km), Srednja (oko 20km) i Mala (oko 8 km).
Startnina: 100 kn

Uplaćena startnina uključuje:
- organizaciju utrke,
- majicu,
- kartu staze, natjecateljski karton, instrukcije za utrku,
- kuhani ručak,
- osiguranje utrke od nadležnih službi.

Djeca do 15 godina ne plaćaju startninu. Mogu sudjelovati u Maloj kategoriji isključivo u pratnji roditelja. Nemaju pravo na majicu.

Informacije i prijave: stotinka.hr ili agencija Cyntus Dugi Rat, tel. 021/757-802, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (startnina se uplaćuje na žiro račun Udruge Jesenice 2330003-1100429414 ili u agenciji Cyntus.

Prijave se otvaraju 1. ožujka i traju do 24. ožujka.

Natjecatelji prijavljeni zadnji tjedan (iza 26. ožujka) nemaju pravo na majicu.
Utrku osigurava: Hrvatska Gorska Služba Spašavanja.
Obavezna oprema: mobitel sa punom baterijom

Mala staza je namjenjena šetačima, obiteljima i rekreativcima. Orijentacija je jednostavna, staza je kružna i označena planinarskim markacijama. Laganom šetnjom se prođe za 2-3 sata. Srednja staza će biti duga oko 20 km, a velika staza oko 30 km. Orijentacija nije zahtjevna. Potrebne su osnovne vještine snalaženja u prostoru te čitanja planinarske karte. Namjenjena je trekerima, planinarima i ostalim rekreativnim ili profesionalnim sportašima.

Povezani članci

Who's Online

We have 78 guests and no members online