#HDZbooking: Mojaaa doomoooviiinaaaa

Nakon što Vam je SDP obećao sve što ste htjeli čuti, HDZ u svom programu obećaje sve to, i još malo. Plaće gore, porezi dolje, demografija gore, zapošljavanje 100.000, pomoć mladima, srednjima i starima, pasima, mačkama, rastjerivanje oblaka kad ne treba kiša, skupljanje kad treba, smanjit broj ministarstava i općina, povećat broj foto stupova, poljoprivredno zemljište će se navodnjavati, a rast će svako voće, kuće će biti od čokolade, a prozori od nutelle. A ako se tko sjeti još nečega što je izostavljeno, neka nazove besplatni telefon 0800000123... ima vrimena do izbora i to staviti u program.
Kako im ne vjerovati? Od 1995. ovo su 8. parlamentarni izbori (nije da ne obećaju i na ostalima)... ali evo, ajmo im još ovaj put vjerovati, glasati za njih ili nemojmo izaći na izbore... Pružimo tu ruku povjerenja.
Istina, nitko nije obećao da ćemo ostati ispred zadnje Bugarske u EU niti da ćemo pobjeći sa zadnjeg mjesta povlačenja novaca koje obe stranke s jednakim uspjehom godinama drže. Nitko nije ni rekao odakle novci za ove mokre snove... ali nećemo sad gledati u te detalje. Ako oni kažu, moramo im vjerovati. Još samo ovaj put. Izađimo na prozore i zapjevajmo: Mojaaaa doooomooooviiiinaaaa....

FB Renato Čupić

Povezani članci

Who's Online

We have 514 guests and no members online